Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πέφτει στην παγίδα της Αρετής

 

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πέφτει στην παγίδα της Αρετής

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πέφτει στην παγίδα της Αρετής

Κι όμως, η Αρετή κάνει το θαύμα της και φέρνει σε μεγάλη αμηχανία τη Βασιλική, στην γη της ελιάς. Μάνα και κόρη προσπαθούν να έρθουν κοντά και να αφήσουν στην άκρη το πονεμένο παρελθόν.

Βέβαια, η Βασιλική, αν και καχύποπτη, δεν καταλαβαίνει αμέσως ότι η μητέρα της έχει στήσει παγίδα… Είναι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά και πως η Αρετή πράγματι προσπαθεί μαζί της.. Φυσικά, κάνει λάθος.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η Βικτώρια αρνείται την υπεράσπισή της από τον…

Η Αρετή έχει ήδη καταστρώσει το σχέδιό της. Φροντίζει να βάλει λόγια στην Βασιλική για την Χάιδω, κάνοντάς την να πιστέψει ότι η Χάιδω παρά είναι υπερπροστατευτική με το μωρό και αυτό δημιουργεί προβλήματα.

Η Βασιλική προβληματίζεται από όσα της λέει η Αρετή, στην γη της ελιάς. Μάλιστα, πέφτει στην παγίδα της και τα καταστρέφει όλα.. Φωνάζει στην Χάιδω και την κάνει να αισθάνεται άσχημα, επηρεασμένη από τα λόγια της μητέρας της!

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Άγρια καταδίωξη – Κουράκος και Δήμητρα πιάνουν τους απαγωγείς

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου… Μόλις η Βασιλική συνειδητοποιήσει ότι τα βάζει με τον λάθος άνθρωπο, θα αναθεωρήσει και θα ζητήσει συγγνώμη. Η Αρετή, όμως, θα έχει πετύχει τον πρώτο της στόχο.

 

πηγή

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *