Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 134 , 135 , 136 , 137 , 138

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 134 , 135 , 136 , 137 , 138

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 134 , 135 , 136 , 137 , 138 .

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 133 στις 15/5/2023

Επεισόδιο 134
Δευτέρα
Το χτύπημα στο Μύρα έχει επηρεάσει τους πάντες. Η σφαίρα του Μάκη τον τραυμάτισε αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά. Η Άσπα δεν τον αφήνει στιγμή μόνο του στο νοσοκομείο. Το σοκ την κάνει να καταλάβει την αγάπη που νιώθει γι’ αυτόν. Την ίδια στιγμή η Βασιλική έχει την αγωνία της Καλλιόπης, που παθαίνει μία σοβαρή κρίση με το στομάχι της.

Παράλληλα ο Φαρμάκης έπειτα από ακόμα ένα όραμα με τη Ρέα προδίδει πια το μυστικό που όλοι κρύβουν. Πιάνει τον Νικηφόρο και του λέει πως ο δολοφόνος του πατέρα του ίσως να είναι ένα κοντινό του πρόσωπο που ούτε καν φαντάζεται. Αυτή τη φορά όμως το σχόλιο αυτό φτάνει στα αυτιά του Παύλου, της Καλλιόπης αλλά και του ίδιου του Μαθιού.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 135 στις 16/5/2023

Επεισόδιο 135
Τρίτη
Για ακόμα μία φορά ο Ευθύμης πιάνει την Βασιλική και της λέει ότι αυτά που της είπε για το Στεφανή και το Μαθιό είναι πέρα για πέρα αληθινά. Εκείνη μετά τη συνάντηση τους παραδίνεται σε σκοτεινές σκέψεις και διαλύεται ψυχολογικά αφού δεν ξέρει πια τι να πιστέψει.

Στο μεταξύ το ένστικτο του Αντώνη είναι κοντά στο πραγματικό ένοχο της δολοφονίας του Στεφανή και πιέζει το Μανόλη να μιλήσει και να πει επιτέλους όσα είδε εκείνη την μοιραία νύχτα.

Παράλληλα ο Μύρας με την Άσπα έρχονται πιο κοντά ενώ η Καλλιόπη ζορίζει τον Παύλο να της αποκαλύψει την αλήθεια που της κρύβουν όλοι. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός υποκύπτει στην πρόκληση του εχθρού του και πηγαίνει να αναμετρηθούν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος Και Βασιλική Το Νέο Ζευγάρι Της Σειράς

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 136 στις 17/5/2023

Επεισόδιο 136
Τετάρτη
Ο Ευθύμης αντιμετωπίζει τον Μαθιός στα ίσα λέγοντας του ότι γνωρίζει πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Ο Σταματάκης δεν ξέρει πια αν μπορεί να το αρνηθεί και ήδη σκέφτεται πως μπορεί να ξεφορτωθεί τον Φαρμάκη.

Την ίδια στιγμή η Βασιλική βασανίζεται από αμφιβολίες για τον αγαπημένο της. παραλίας Παράλληλα η Άσπα αλλάζει στάση απέναντι στον Αστέρη και αρχίζει να τον βλέπει ξανά όπως παλιά, με πιο γλυκό τρόπο.

Στο μεταξύ οι υποψίες της Καλλιόπης για πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρούς, αναστατώνουν τον Παύλο. Προσπαθεί λοιπόν να τον ψαρέψει και να μάθει τι μπορεί να κρύβει ο γιος της και η ανιψιά του. Όσο συμβαίνουν αυτά ο Μαθιός καλείται να πάρει την σημαντικότερη απόφαση της ζωής του που μπορεί να σημάνει τον όλεθρο.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 137 στις 18/5/2023

Επεισόδιο 137
Πέμπτη
Ο Μαθιός επιλέγει να μην κάνει κακό στον Ευθύμη αλλά να ομολογήσει στην γυναίκα του τα πάντα. Η αποκάλυψη της αλήθειας για το φόνο του Στεφανή συντρίβει την Βασιλική η οποία αντιδρά απεγνωσμένα. Ο Μαθιός προσπαθεί να της εξηγήσει αλλά μάταια.

Την ίδια στιγμή η συμπεριφορά τους θορυβεί το Νικηφόρο, την Καλλιόπη και τον Αστέρη που προσπαθούν να μάθουν τι έχει συμβεί ανάμεσα στο ζευγάρι που βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Η Βασιλική φεύγει απ’ το σπίτι και περιφέρεται σα χαμένη στους δρόμους.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η στιγμή που η Αγγελική πέφτει νεκρή από σφαίρα

Στο μεταξύ μια απρόσμενη άφιξη θα προκαλέσει απορίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Κι ενώ ο Μαθιός επισκέπτεται τη μητέρα του σε άσχημη κατάσταση και της αποκαλύπτει ότι ομολόγησε την αλήθεια στην Βασιλική, εκείνη επιστρέφει στο σπίτι αλλά το γυαλί για την ίδια και το Μαθιό μοιάζει να έχει ραγίσει οριστικά.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 138 στις 19/5/2023

Επεισόδιο 138
Παρασκευή
Ο Παύλος δέχεται μία επίσκεψη που τον ξαφνιάζει. Είναι η Αιμιλία που θέλει να τον δει και να συζητήσουν για διάφορα που έχουν προκύψει. Την ίδια ώρα ο Μαθιός ζει μια προσωπική κόλαση αφού η σοκαρισμένη Βασιλική δεν μπορεί να τον συγχωρέσει που στέρησε από το Νικηφόρο τον πατέρα του.

Του ζητά λοιπόν να μείνει μακριά από εκείνη και το παιδί της. Παράλληλα η Έλενα εμφανίζεται αποφασισμένη να δυσκολέψει την ζωή του Λευτέρη και του Ευθύμη. Τους λέει ότι ψάχνει να βρει τον Οδυσσέα και ξέρει πως αυτοί οι δύο κρύβονται πίσω από την περίεργη εξαφάνιση του.

Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αργυρώ και μοιάζει να δίνει μια ευκαιρία στη σχέση τους. Ο ένας υπόσχεται στον άλλο να μην αφήσουν ποτέ ξανά ψέματα και οικογένειες να μπουν ανάμεσα τους και να τους χωρίσουν. Χαρούμενοι για την επανασύνδεση τους ετοιμάζονται να ζήσουν μια νύχτα πάθους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *