Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 59 , 60

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 59 , 60

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 58 , 59.Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1.Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 59 , 60

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 58 στις 15/5/23
Επεισόδιο 59
Δευτέρα
Ο Σπύρος που έχει καταλάβει το τέλος να πλησιάζει γράφει ένα γράμμα για τα παιδιά του με το οποίο τα αποχαιρετά και τους ζητά συγνώμη. Παράλληλα, οργανώνει προσεκτικά το σχέδιο του για να μπορέσει έστω να γλιτώσει το μικρό του γιο, τον Θοδωρή από την φουρτούνα που βλέπει ότι πλησιάζει.

Στη συνέχεια πηγαίνει στον πατέρα του και τον ενημερώνει ότι ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Κοσμά αφέθηκε ελεύθερος, γιατί είχε ισχυρό άλλοθι. Ο Γεράσιμος τα βάζει μαζί του και του θυμίζει ότι ίδιος τον είχε προειδοποιήσει πως το σχέδιο αυτό δεν θα πετύχαινε.

Ο Σπύρος του ζητάει να χαμηλώσει τον τόνο της φωνής του και να σκεφτεί κάτι για να σώσουν το Θοδωρή. Ο πατέρας του, λέει να του έχει εμπιστοσύνη και θα καταφέρει να τον γλιτώσει. Ο γιατρός ενημερώνει το Δημήτρη ότι η λιποθυμία της Άννας οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος δέχεται απειλές για την ζωή του

Εκείνη λίγο αργότερα του επιφυλάσσει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Του ζητά να κάνουν παιδί. Ο Δημήτρης όχι μόνο δέχεται αλλά της δίνει και το πράσινο φως, μόλις βγει απ’ το νοσοκομείο να αρχίσει να ψάχνει για το σπίτι που θα στεγάσουν την οικογένεια τους.

Ο Σπύρος ζητά από το Θοδωρή να βγει, να πάει να βγάλει φωτογραφίες διαβατηρίου χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι άνθρωπος του Αλέκου παρακολουθεί κάθε τους κίνηση.

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 59 στις 16/5/23

Επεισόδιο60
Τρίτη
Παράλληλα η αδερφή του Σπύρου βρίσκει το γράμμα που έχει γράψει και ανήσυχη το πηγαίνει στην Κατερίνα. Όσο για το Δημήτρη, συνεχίζει την έρευνα για την δολοφονία του Κοσμά.

Μετά την μαρτυρία μιας γυναίκας που πουλάει λουλούδια έξω απ’ το νεκροταφείο οδηγείται στα γραφεία της εταιρείας αστικών συγκοινωνιών όπου ζητάει να δει υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στα λεωφορεία.

Έντρομος ανακαλύπτει ότι ο Θοδωρής την ημέρα της δολοφονίας του πατέρα της Άννας είχε μπει στο λεωφορείο και αμέσως μπήκε και ο Κοσμά. Σοκαρισμένος αρχίζει να συνδέει τα γεγονότα και καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά και ποιος είναι ο ρόλος του πατέρα του σε αυτή την ιστορία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Γράμμα και στον Μάνο: «Είσαι άξιος συνεχιστής των Βρεττάκων»

Ο Θοδωρής βάζει τα πράγματα του σε ένα σάκο και φεύγει απ’ το σπίτι ενώ η μητέρα της Άννας πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα για να ευχαριστήσει το Σπύρο. Εκεί βλέπει το Σταύρο και τον Αντρέα μαζί με τον άντρα που της είχε πάει το υποτιθέμενο γράμμα του άντρα της και υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.

Η Άννα τηλεφωνεί χαρούμενη στο Δημήτρη για να του πει ότι βρήκε σπίτι. Εκείνος όμως καταρρέει. Ένας καινούριος εφιάλτης ξεκινά για το ζευγάρι. Ο Δημήτρης βρίσκεται στην υπηρεσία και ενημερώνει τον Σταύρο και τον Αντρέα για τις έρευνες του.
Πάνω στην ώρα φτάνει η Κατερίνα η οποία του δίνει το γράμμα που της πήγε η θεία του. Ο Δημήτρης το διαβάζει και καταλαβαίνει ότι ο πατέρας του έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *