Η Γη της Ελιάς: Κινδυνεύει και η Μαργαρίτα μετά την Μυρτάλη;

 

Η Μαργαρίτα, που δεν είχε προλάβει να πάρει εισαγγελική παραγγελία για τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο, κινδυνεύει άμεσα καθώς ο Αλέξης θεωρεί ότι τον πρόδωσε η ίδια του η μάνα, βάζοντας στο σπίτι τους και στο δωμάτιο του την Θεοδώρα. Η κατάσταση θα ξεφύγει και η Μαργαρίτα θα κινδυνεύσει πολύ σοβαρά, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς!

Η Γη της Ελιάς: Κινδυνεύει και η Μαργαρίτα μετά την Μυρτάλη;

 

Στο επίκεντρο των εξελίξεων της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, έρχεται η Μαργαρίτα, η οποία μετά τον θάνατο της Μυρτάλης θα μπει στο στόχαστρο του σίριαλ κίλερ Αλέξη. Θα είναι άραγε το επόμενο θύμα του ή όχι;

Η Μαργαρίτα μπαίνει στο στόχαστρο του Αλέξη

Ο Αλέξης, όπως θα δούμε και προσεχώς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, δολοφονεί εν ψυχρώ την Μυρτάλη, προλαβαίνοντας την λίγο πριν φύγει από την Μάνη για πάντα, ώστε να γλιτώσει από την δολοφονική του μανία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή τσακίζει τον Στάθη στη δίκη

Ο θάνατος της ηρωίδας σοκάρει τους πάντες και ειδικά την Μαργαρίτα, η οποία γνωρίζει πως ο γιος της είναι ένας αδίστακτος φονιάς!

Η Μαργαρίτα, που δεν είχε προλάβει να πάρει εισαγγελική παραγγελία για τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο, κινδυνεύει άμεσα καθώς ο Αλέξης θεωρεί ότι τον πρόδωσε η ίδια του η μάνα, βάζοντας στο σπίτι τους και στο δωμάτιο του την Θεοδώρα.

Η κατάσταση θα ξεφύγει και η Μαργαρίτα θα κινδυνεύσει πολύ σοβαρά, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική λιποθυμά και ο Μαθιός μπαίνει φυλακή

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *