Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με Κουράκο και Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με Κουράκο και Ευτυχία

 

Ευτυχία & Κουράκος σε ένα… παιχνίδι παρασκηνιακών αποκαλύψεων Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με Κουράκο και Ευτυχία

Όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μ’ αυτό το ζευγάρι. Και δεν αναφερόμαστε στον γάμο που ετοιμάζουν, αλλά στο μεγάλο αγκάθι της σχέση τους, που δεν είναι άλλο από τον φόνο που έχει διαπράξει η Ευτυχία στον Ανέστη.

Όπως ήδη έχουμε δει, η Ευτυχία βασανίζεται από τύψεις και το γεγονός αποτελεί πολλές φορές ανασταλτικό παράγοντα στο να χαρεί τη σχέση της και την εξέλιξη αυτής με τον Γιώργη. Τι θα γίνει όμως; Ο Γιώργης θα μάθει ότι η Ευτυχία σκότωσε τον Ανέστη πριν το τέλος ή στο τέλος; Εδώ γίνεται η μεγάλη ανατροπή.

Ένα τυχαίο γεγονός γίνεται η αιτία για να αρχίσει ο Κουράκος να υποψιάζεται πράγματα και να του μπαίνουν ιδέες. Ενώ ετοιμάζουν το σπίτι τους, έχουν παραγγείλει ένα ψυγείο το οποίο δεν χωράει να μπει από την κεντρική πόρτα και πηγαίνουν προς την πόρτα της κουζίνας. Ο Κουράκος κάνει ένα φλας μπακ και φέρνει στο μυαλό του την εικόνα από το βίντεο που είχε στα χέρια του την ημέρα της δολοφονίας του Ανέστη. Εκεί σκέφτεται ότι είδε τον Ανέστη να μπαίνει από την κεντρική πόρτα, αλλά δεν τον είδε ποτέ να βγαίνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Χωρισμός βόμβα: «Ο προικοθήρας φεύγει»

Φυσικά δεν λέει τίποτα στην Ευτυχία και το επόμενο βήμα του είναι να μιλήσει με έναν φίλο του στην Αθήνα εγκληματολόγο, ο οποίος τον ενημερώνει ότι υπάρχει μια μέθοδος μέσω της χημικής ουσίας λουμονόλης, την οποία χρησιμοποιούν οι εγκληματολόγοι για να ανιχνεύσουν ίχνη αίματος σε τόπους εγκλήματος, καθώς αντιδρά στο αίμα, ακόμα κι αν ο τόπος του εγκλήματος έχει καθαριστεί ακόμα και βιολογικά.

Ο Κουράκος ζητάει να του στείλει τη λουμινόλη και λίγο αργότερα ψεκάζει όλη την κουζίνα, όπου όντως εμφανίζονται κηλίδες αίματος. Φυσικά δεν λέει κάτι στην Ευτυχία και περιμένει να γίνει η ταυτοποίηση του δείγματος DNA για να δει αν αυτές οι κηλίδες αίματος ανήκουν στον Ανέστη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Νότα δηλητηριάζει την Ευγενία

Σ’ αυτό το πολύ κρίσιμο σημείο ολοκληρώνεται για φέτος η ιστορία τους, ενώ υπάρχει ακόμα μια σκέψη να γίνει ο γάμος και μετά να βγουν τα αποτελέσματα, τα οποία όμως είναι αμφίβολο αν θα δώσουν αυτό που ζητάει ο Κουράκος.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *