Σασμός: Η Βασιλική τρελαίνεται και παίρνει τους δρόμους

 

Σασμός: Η Βασιλική τρελαίνεται και παίρνει τους δρόμους

Σασμός: Η Βασιλική τρελαίνεται και παίρνει τους δρόμους

 

Η Βασιλική χάνει το μυαλό της και παίρνει τους δρόμους, στη σειρά Σασμός. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο Μαθιός της αποκαλύπτει την φρικτή αλήθεια, για τη δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη.

Η Βασιλική τρελαίνεται. Ακούει από το στόμα του αγαπημένου της πως είναι φονιάς και χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Δε μπορεί να το διαχειριστεί, δε μπορεί να πιστέψει όλα όσα της λέει, κοιτάζοντάς τη στα μάτια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης Αφήνει Άναυδους Τους Ενόρκους

Ο Ευθύμης κρατά στα χέρια του στοιχεία, τα οποία καίνε τον Μαθιό. Αν τα βγάλει στη φόρα, όλα έχουν τελειώσει. Ο Μαθιός τρελαίνεται στην ιδέα πως θα μπει στη φυλακή, για αυτό και παίρνει την απόφαση να μιλήσει ο ίδιος για τη δολοφονία που διέπραξε.

Η Βασιλική τον διώχνει από το σπίτι και βγαίνει έξω ουρλιάζοντας, στη σειρά Σασμός. Όλοι την βλέπουν να περπατάει χαμένη, να μη ξέρει που και πως να σταθεί… Κανείς δεν είναι σε θέση να της απλώσει το χέρι, να τη βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης τρελαίνεται κι επιτίθεται στην Μαργαρίτα

Ο Μαθιός την βλέπει από μακριά, τρέχει κοντά της, όμως εκείνη τον διώχνει. Όλοι τρέμουν στην ιδέα πως θα πάθει κακό από τα νεύρα της, από την πίεση που κουβαλάει μέσα της μετά από όλα αυτά..

Θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της, μετά από όλα αυτά; Ο Μαθιός είναι ένα βήμα πριν φρικάρει εντελώς..

 

youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *