Έρωτας Φυγάς: Ανατροπή με την ζωή της Μαργέτας – Θα ζήσει και όλους θα τους χορέψει στο ταψί

 

Έρωτας Φυγάς: Ανατροπή με την ζωή της Μαργέτας – Θα ζήσει και όλους θα τους χορέψει στο ταψί

 

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα γίνει ανατροπή με την ζωή της Μαργέτας, θα ζήσει και θα τους χορέψει όλους στο ταψί.

 

Πολλά είναι τα τελευταία Spoilers που θέλουν την Μαργέτα να πεθαίνει στην σειρά, με το φανατικό κοινό να εξοργίζεται τόσο με το σενάριο, όσο και με τα Spoilers αυτά.

 

Ποια είναι όμως η πραγματική αλήθεια; Πεθαίνει τελικά ή όχι η Μαργέτα, στην σειρά «Έρωτας Φυγάς»;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Μυρτάλη αφήνουν τους Βρεττάκους απένταρους

Σύμφωνα με ασφαλείς του Youfly, λοιπόν, η αλήθεια είναι κάπου στην μέση! Ναι καλά διαβάσατε! Κι αυτό γιατί η Μαργέτα πράγματι πεθαίνει μεν, αλλά όχι στην πραγματικότητα. Τι εννοούμε;

Η Μαργέτα έχει αποκτήσει πολλούς εχθρούς. Φυσικά οι πολιτικοί της αντίπαλοι από την μια, από την άλλη ο ίδιος ο Ιάσονας, που πλέον θέλει το κακό της.

Έτσι, με την πρώτη «ευκαιρία» και μετά την φωτιά, η Μαργέτα θα κάνει την νεκρή και θα εξαφανιστεί από προσώπου γης. Πράγματι, όλοι θα την θεωρούν νεκρή. Θα πενθήσουν για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τέλος η Άσπα – Έτσι αποχωρεί από τη σειρά

Εκείνη όμως, η Μαργέτα, θα δρα στο παρασκήνιο, θα αφήσει τους πάντες (ή σχεδόν τους πάντες, καθώς οι πολύ δικοί της άνθρωποι θα το γνωρίζουν) να νομίζουν πως είναι νεκρή, μέχρι να αποκαλυφθεί η ίδια και η μεγάλη αλήθεια. Και τότε όλα θα ανατραπούν!!

Η συνέχεια στους δεκτές μας!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *