Πώς να μεγαλώσεις τα χείλια σου – 6 Φυσικοί τρόποι

 

Πώς να μεγαλώσεις τα χείλια σου – 6 Φυσικοί τρόποι

Πώς να μεγαλώσεις τα χείλια σου – 6 Φυσικοί τρόποι

Κάθε γυναίκα θα ήθελε να είχε αυτά τα ζουμερά και σαρκώδη χείλια. Αρκετός όμως γυναικείος πληθυσμός δεν έχει τέτοια χείλια και θα ήθελε. Αυτό είναι ένα trend ή και μια μόδα που ξεκίνησε από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από διάσημες γυναίκες του θεάματος.

Έτσι η κάθε γυναίκα που έβλεπε αυτά τα χείλια τα ζήλευε και ήθελε να είχε και αυτή. Ωστόσο, αυτό δεν είναι και κάτι ανέφικτο εφόσον δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχεις πολλά λεφτά για να το πετύχεις! Με απλά και λίγα υλικά που σίγουρα θα έχεις μέσα στο σπίτι σου μπορείς να πετύχεις τα χείλη που επιθυμείς. Παρακάτω θα δεις 6 φυσικούς τρόπους για το πως να μεγαλώσεις τα χείλια σου.

 

Πώς να μεγαλώσεις τα χείλια σου

1. Με κανέλα
Ένας τρόπος είναι η κανέλα. Η κανέλα έχει το χαρακτηριστικό να διογκώνει τα χείλη. Ένας τρόπος είναι να βάλεις ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι, ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα και τα ανακατεύεις. Όταν είναι έτοιμο θα γίνει ένα μείγμα ομοιογενές. Τότε μπορείς να πάρεις και μικρή ποσότητα και με κυκλικές κινήσεις να το τοποθετήσεις πάνω στα χείλη σου. Όση ώρα εσύ θα τρίβεις τα χείλη σου αυτά θα πρήζονται. Για 5 με 10 λεπτά θα ήταν ιδανικό.

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα μπανάνας για λαμπερά μαλλιά

Εναλλακτικά μπορείς να το αφήσεις σαν μάσκα για μισή ώρα. Θα δεις και πάλι ένα ελαφρύ πρήξιμο. Εφάρμοσε το όσες φορές θέλεις. Το αποτέλεσμα κρατάει για μια ώρα τουλάχιστον!

2. Με αιθέριο έλαιο κανέλας
Άλλος ένα τρόπος με την κανέλα είναι το αιθέριο έλαιο. Σε ένα βαζάκι πάρε 2 στις κανέλας και πρόσθεσε λίγο ελαιόλαδο. Το αφήνεις έτσι μέσα στο βαζάκι για 2 τουλάχιστον εβδομάδες. Μετά από 14 μέρες μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Τοποθέτησε στα χείλη σου λίγη ποσότητα και αμέσως θα νιώσεις ένα ελαφρύ μούδιασμα για 5′. Φουσκώνει και παράλληλα ενυδατώνει με φυσικό τρόπο τα χείλη σου!

3. Με ένα παγάκι
Απλός και γρήγορος τρόπος για να μεγαλώσεις τα χείλια σου με φυσικό τρόπο. Πάρε ένα παγάκι και τρίτο πάνω στα χείλη για 10′ πιέζοντας παράλληλα τα χείλια σου. Αυτό δημιουργήσει το πρήξιμο που επιθυμείς! Δεν διαρκεί πολύ αλλά είναι ένας γρήγορος τρόπος.

4. Απολέπιση με οδοντόβουρτσα
Πάρε μια οδοντόβουρτσα ή και πετσέτα ό,τι προτιμάς και άρχισε να κάνεις peeling στα χείλια σου. Τοποθέτησε λίγο βαζελίνη ή μέλι για να ενυδατώνονται κατά την διάρκεια. Το τρίψιμο στα χείλη θα δημιουργήσει ελαφρύ πρήξιμο και φυσικά θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την περιοχή αυτή.

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα προσώπου με κολοκύθα για έντονη ακμή

5. Με αιθέριο έλαιο μέντας
Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με την κανέλα. Πρόσθεσε λίγες σταγόνες από το αιθέριο έλαιο μέντας σε μια κουταλιά του γλυκού βαζελίνη. Κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις στην περιοχή των χειλιών και είσαι έτοιμη!

6. Διογκωτικό χειλιών φυσικό

 

Φτιάξε το δικό σου διογκωτικό χειλιών. Θα χρειαστείς:

1 κουταλάκι γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι γλυκού τζίντζερ
1 σταγόνα αιθέριο έλαιο μέντας
1 κουταλάκι γλυκού ελαιόλαδο
1 κουταλάκι γλυκού πιπέρι

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Στη συνέχεια, τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα στην περιοχή των χειλιών σου και κάνε ένα μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια οδοντόβουρτσα για πιο γρήγορα αποτελέσματα. Θα δεις τα χείλη σου να φουσκώνουν και ίσως νιώσεις ένα ελαφρύ μούδιασμα για 5′ το πολύ. Είναι φυσικό μην σε αγχώνει.

Το αποτέλεσμα διαρκεί για 1 ώρα περίπου και μπορείς να το εφαρμόσεις όσες φορές εσύ θέλεις!

Καλή επιτυχία!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *