Έρωτας Φυγάς Spoiler: Τον πυροβολεί και μπαίνει φυλακή

Μία μεγάλη ανατροπή έρχεται πριν το φινάλε της σειράς. Ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα θα βρεθούν αντιμέτωποι και η αγωνία θα κορυφωθεί, στον Έρωτα Φυγά. Όλα θα ανατραπούν, μετά την γέννηση της κόρης του Ιάσονα.

Η Αλεξάνδρα, παρόλο που θα φέρει στον κόσμο το παιδί του, θα συνεχίσει να βγαίνει με τον Μάρκο και να ζουν κρυφά τον μεγάλο τους έρωτα. Μόνο που.. Ο Ιάσονας θα το μάθει και θα γίνει έξαλλος!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποκτά πολλά χρήματα

Μια μέρα, η Αλεξάνδρα θα μπει στο σπίτι και ο Ιάσονας θα την περιμένει με μια μεγάλη έκπληξη, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, θα της ανακοινώσει πως δε θα ξανά δει τα παιδιά της και πως θα φύγει από το αρχοντικό, μια και καλή!

Τότε, εκείνη θα θολώσει και θα αρπάξει το όπλο του Δεμερτζή. Με μία απότομη κίνηση και δίχως να το σκεφτεί καλά, θα ρίξει δυο σφαίρες στον Ιάσονα και θα τον στείλει στο νοσοκομείο. “Δε θα μου απαγορεύσεις ξανά να βλέπω τα παιδιά μου!”, θα φωνάξει.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο : Ο Δημοσθένης Καλλέργης έρχεται να βοηθήσει τα θύματα

Η Μαργέτα θα την καταδώσει στην αστυνομία, με αποτέλεσμα η Αλεξάνδρα να φυλακίζεται με βαριές κατηγορίες. Όσο ο Ιάσονας προσπαθεί να αναρρώσει, εκείνη υποφέρει μέσα στο κελί, από τις συγκρατούμενές της.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *