Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

 

Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

Η ζωή της Ισμήνης γκρεμίστηκε μέσα σε ένα λεπτό όταν ανακάλυψε ότι ο Κωσταντίνος δεν είναι ο άνθρωπος που πίστευε, αλλά ένας εγκληματίας. Όπως έχουμε παρακολουθήσει η απόφαση της να χωρίσουν είναι αμετάκλητη όμως μια απρόσμενη εξέλιξη φέρνει νέες ανατροπές.Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

Η Ισμήνη ανακαλύπτει ότι ο Κωσταντίνος είναι ο άνθρωπος που χάρισε τη ζωή στον πατέρα της, καθώς αυτός ήταν ο κρυφός δότης ήπατος. Μάλιστα ο συμβολαιογράφος ζητά από τον γιατρό του Λυκούργου να μη μάθει πότε η αγαπημένη του την αλήθεια και όταν εκείνη πληροφορείται τα πάντα συγκινείται.Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 54, 55, 56

Η ανιδιοτελής αγάπη του για τον πατέρα της και την ίδια, οδηγούν ξανά την Ισμήνη στην αγκαλιά του Κωσταντίνου όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς η γη της ελιάς. Του δίνει μία δεύτερη ευκαιρία και το ζευγάρι είναι πάλι μαζί.

Οι πρώτες οι μέρες κυλούν υπέροχα και για τους δύο και ο Κωσταντίνος έχει επιτέλους τη δυνατότητα να της μιλήσει για όλες τις σκοτεινές πτυχές της ζωής του, χωρίς βέβαια να της αποκαλύψει ότι ο εγκέφαλος της συμμορίας είναι ο Δημοσθένης.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: η Μαργαρίτα κλείνει τον Αλέξη στο ψυχιατρείο!

Όμως σύντομα εκείνη άθελά της θα φέρει σε δύσκολη θέση το σύζυγό της καθώς προσκαλεί το μαφιόζο και την Ασπασία σε δείπνο στο οποίο μάλιστα παρίσταται και ο Λυκούργος με την Χάιδω, με την ατμόσφαιρα ανάμεσα στους συνδαιτυμόνες να είναι τεταμένη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *