Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

 

Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

Η ζωή της Ισμήνης γκρεμίστηκε μέσα σε ένα λεπτό όταν ανακάλυψε ότι ο Κωσταντίνος δεν είναι ο άνθρωπος που πίστευε, αλλά ένας εγκληματίας. Όπως έχουμε παρακολουθήσει η απόφαση της να χωρίσουν είναι αμετάκλητη όμως μια απρόσμενη εξέλιξη φέρνει νέες ανατροπές.Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

Η Ισμήνη ανακαλύπτει ότι ο Κωσταντίνος είναι ο άνθρωπος που χάρισε τη ζωή στον πατέρα της, καθώς αυτός ήταν ο κρυφός δότης ήπατος. Μάλιστα ο συμβολαιογράφος ζητά από τον γιατρό του Λυκούργου να μη μάθει πότε η αγαπημένη του την αλήθεια και όταν εκείνη πληροφορείται τα πάντα συγκινείται.Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Άγγελος ζητάει από τη Στέλλα να τα ξαναβρούν

Η ανιδιοτελής αγάπη του για τον πατέρα της και την ίδια, οδηγούν ξανά την Ισμήνη στην αγκαλιά του Κωσταντίνου όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς η γη της ελιάς. Του δίνει μία δεύτερη ευκαιρία και το ζευγάρι είναι πάλι μαζί.

Οι πρώτες οι μέρες κυλούν υπέροχα και για τους δύο και ο Κωσταντίνος έχει επιτέλους τη δυνατότητα να της μιλήσει για όλες τις σκοτεινές πτυχές της ζωής του, χωρίς βέβαια να της αποκαλύψει ότι ο εγκέφαλος της συμμορίας είναι ο Δημοσθένης.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 53 , 54

Όμως σύντομα εκείνη άθελά της θα φέρει σε δύσκολη θέση το σύζυγό της καθώς προσκαλεί το μαφιόζο και την Ασπασία σε δείπνο στο οποίο μάλιστα παρίσταται και ο Λυκούργος με την Χάιδω, με την ατμόσφαιρα ανάμεσα στους συνδαιτυμόνες να είναι τεταμένη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *