Η Μάγισσα: Αντρέι και Μάρκος ξαναβγάζουν τις σπάθες τους

 

Η Μάγισσα: Αντρέι και Μάρκος ξαναβγάζουν τις σπάθες τους

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Αντρέι και ο Μάρκος ξαναβγάζουν τις σπάθες τους.

 

Η Θεοφανώ τώρα ως μητέρα έχει το μωρό της στην αγκαλιά, γεμάτη χαρά, ενώ ο Μάρκος, έχοντας δίπλα του τόσο την γυναίκα που αγαπά όσο και τον γιο του, αισθάνεται ολοκληρωμένος.

Απρόσμενα όμως, τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε. Ο Αντρέι στο πλευρό της Θεοφανώς της υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να την βοηθήσει και να την στηρίξει σε όλα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ξεκινάει να δουλεύει στην ταβέρνα, αλλά…

Όταν εκείνη αποφασίζει να αποχωρήσει από τον Πύργο, ο Αντρέι κάνει τα πάντα ώστε να την καθοδηγήσει σωστά προς την έξοδο της λύτρωσης.

Την στιγμή που ο Μάρκος τους ανακαλύπτει όμως, γεμάτος οργή, αρπάζει το μωρό από τα χέρια της Θεοφανώ και απειλεί πως αυτή και το παιδί δεν θα απομακρυνθούν ποτέ από τον Πύργο.

Όταν η Θεοφανώ επιμένει πως δεν μπορεί να τους κρατάει με το ζόρι, ο Αντρέι αποφασίζει να παρέμβει και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ένας νέος καυγάς ξεσπάει μεταξύ του Μάρκο και του Αντρέι, ενώ η Θεοφανώ προσπαθεί να τους ηρεμήσει…

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα εκβιάζει κι απειλεί τον Χρηστίδη

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *