Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης οδύρεται πάνω από το άψυχο πτώμα

Ο Αλέξης αντικρίζει το πτώμα της Μυρτάλης και καταρρέει, στην γη της ελιάς. Μόλις την βλέπει στο έδαφος, αιμόφυρτη, συνειδητοποιεί το φρικτό του λάθος. Δυστυχώς, όμως θα είναι πολύ αργά για να διορθωθεί αυτό που έκανε..

Όλα θα ξεκινήσουν, όταν ο Αλέξης μάθει για το ταξίδι της στην Ελβετία. Η Μυρτάλη, προκειμένου να τον κρατήσει σε απόσταση και σε καταστολή, του ρίχνει ηρεμιστικά στο τσάι. Σκοπός της είναι να φύγει, χωρίς να το καταλάβει..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέο Ερωτικό Ειδύλλιο Ανάμεσα Σε Αθηνά Και Ιάκωβο

Ο Αλέξης το αντιλαμβάνεται και την χτυπά για δεύτερη φορά άσχημα, αφήνοντάς την αιμόφυρτη στο έδαφος. Οι μέρες περνούν και η Μυρτάλη αισθάνεται πως δεν αντέχει άλλο. Φοβισμένη να μιλήσει, παίρνει την απόφαση μόνη της..

Λίγο πριν φύγει, ο Αλέξης της ορμά και ξεκινά η μάχη. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, η Μυρτάλη παίρνει το όπλο και απειλεί να τον σκοτώσει. Με μια κίνηση ο Αλέξης αρπάζει το όπλο και την σκοτώνει πρώτος.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Γεράσιμος και Δημήτρης σε ένα σχέδιο φωτιά

Μόλις συνειδητοποιεί τι έκανε, ο Αλέξης κλαίει πάνω από το πτώμα της, με λυγμούς, στην γη της ελιάς. Μετανιωμένος για τη φρικτή του πράξη, ικετεύει για βοήθεια, μήπως και η Μυρτάλη σωθεί. Μάταια, όμως… Ο Αλέξης την έχει πυροβολήσει εν ψυχρώ και έχει αφαιρέσει έτσι άδοξα τη ζωή της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *