Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης μαθαίνει πως έχει στα χέρια του το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή

Στο ξενοδοχείο που πια διαμένει ο Ευθύμης τον βλέπουν όλοι μαζί και η Αργυρώ με την Βασιλική, να έχει συχνές επαφές με τους συνεργάτες του και ειδικά με το Βαγγέλη. Αντιλαμβάνονται ότι κάτι πάει στραβά όμως κανείς δεν θέλει να μπλέξει μαζί του, αφού έχουν καταλάβει πως είναι ανακατεμένος σε βρωμοδουλειές. Και ενώ ο Ευθύμης αναθέτει στον Βαγγέλη τις δουλειές του, η Βασιλική ανακοινώνει στον Μαθιό την διαμονή του στο ξενοδοχείο, γεγονός που τον κάνει έξαλλο.

Δεν θέλει η αγαπημένη του να βρίσκεται κοντά σε αυτόν τον αδίστακτο άνθρωπο, που τον απειλεί, τον εκβιάζει και θέλει να καταστρέψει το γάμο του και τη ζωή του. Οι υποψίες του Μαθιού πως ο Ευθύμης κάτι ετοιμάζει δυστυχώς θα επιβεβαιωθούν, πολύ σύντομα κιόλας. Ο Παύλος παραδίδει το όπλο στον Αντώνη ο οποίος το στέλνει για βαλλιστική εξέταση. Είναι πεπεισμένος ότι τα αποτελέσματα θα βγάλουν λαβράκι, όμως δεν μπορεί ούτε να φανταστεί σε ποιον πραγματικά ανήκει το όπλο.

Στο μεταξύ η Βασιλική πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην αλήθεια για τον Οδυσσέα. Από τις συνομιλίες του Ευθύμη, αντιλαμβάνεται ότι αυτός έχει να κάνει με την περιέργεια εξαφάνιση του. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός βρίσκεται πιασμένος στο δόκανο του Ευθύμη, που πλέον κρατάει στα χέρια του το μεγάλο του μυστικό. Το γράμμα του Κώστα, του έκανε ξεκάθαρο ότι ο Μαθιός είναι φονιάς. Του το επιβεβαιώνει μάλιστα και Βαγγέλης, που έχει κρυφακούσει τηλεφωνικές συνομιλίες της Ντίνας με τον Φραγκιαδάκη.

Του μεταφέρει αυτά που άκουσε από την Ντίνα, ότι δηλαδή το όπλο που τους έφερε ο Παύλος, είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία του Στεφανή. Ο Ευθύμης γνώριζε από ένστικτο πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς και όλες αυτές οι πληροφορίες που του φέρνει ο Βαγγέλης κουμπώνουν. Είναι αυτός που σκότωσε τον ξάδερφό του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *