Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ επιστρέφει – Ο Λουκάς σε πανικό

Εντάσεις, προσδοκίες που πέφτουν στο κενό και ένας έρωτας που δοκιμάζεται για ακόμα μία φορά στα επόμενα επεισόδια (95-99) της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο». Η Ελισάβετ προδομένη, επιστρέφει, ενώ ο Λουκάς βρίσκεται σε πανικό!

Η Ελισάβετ προδομένη στο επεισόδιο 95
Η Ελισάβετ καθυστερεί επίτηδες να δει το μήνυμα του Γεράσιμου. Έρχεται, όμως, αντιμέτωπη με την πιο σκληρή αλήθεια και με μια απόφαση που δεν μπορεί άλλο να αναβάλει. Η Αλεξία με την Κύρα βρίσκονται στο γραφείο του Καστρινού. Ο Θέμης δεν θα τις αφήσει να φύγουν, αν δε μάθει τι συζητούσαν. Στο μοναστήρι, η Φιλαρέτη παραλαμβάνει τη μήνυση του Ζαμάνου. Η Κασσιανή την πιέζει να της πει που βρίσκεται το κλειδί για το κελί των κειμηλίων. Η Ελισάβετ νιώθει προδομένη. Θυσίασε την αγάπη του Θεού για την αγάπη ενός ανθρώπου, ο οποίος δεν τη σεβάστηκε. Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η παρέα του γνώριζε για τη μεταμφίεση των δύο του φίλων σε καλόγριες και εκρήγνυται. Όταν μάθει πως υπάρχουν και φωτογραφίες, βγαίνει εκτός εαυτού. Κάνει τα πάντα για να μην ξαναζήσουν τέτοια βραδιά με την Ελισάβετ. Η Ελισάβετ απουσιάζει από το σπίτι και δεν απαντά στα τηλεφωνήματά του.

Η πρόταση του Μανόλη στην Ευτυχία στο επεισόδιο 96
Οι συνομιλίες του Ζαμάνου με τη Χρονά πέφτουν στα χέρια του Θέμη. O Βίκος ζητάει από τη Βέτα να του φέρει τον Μαγγίνα για να μιλήσουν. Ο Πέτρος είναι απαρηγόρητος μετά την απόρριψη της Ελισάβετ. Η Αλεξία αναλαμβάνει να τους τα ξαναβρεί. Ο Σαράντος δείχνει στον Λευτέρη το μυστηριώδες email που έχει λάβει. Η Κασσιανή, βλέποντας το δημοσίευμα για την Ελισάβετ, αποφασίζει να ζητήσει από τον Μητροπολίτη να βγάλει ανακοίνωση, ώστε το μοναστήρι να διαχωρίσει τη θέση του. Ο Μανόλης προτείνει στην Ευτυχία να στείλουν τον Γεράσιμο στο εξωτερικό για να ξεχάσει την Ελισάβετ. Η Φιλαρέτη αρχίζει και πάλι να αισιοδοξεί για την εύρεση του γιου της. Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος όταν η Ελισάβετ ζητήσει πίσω τη μαντήλα της; Θα καταφέρει να την πείσει για την αθωότητά του σε σχέση με το πάρτι;


Η Ελισάβετ επιστρέφει στο επεισόδιο 97
Η Θάλεια επισκέπτεται τον Βίκο και εκεί βρίσκει τον Μαγγίνα, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τον Λουκά επειδή τον είχε μαχαιρώσει. Ο Πέτρος και η Αλεξία διαπιστώνουν ότι η Ελισάβετ με την Αυξεντία επέστρεψαν στο μοναστήρι, στα επόμενα επεισόδια (95 – 99) στο Μαύρο Ρόδο. Ο Σταυρίνος σχεδιάζει να ξαναπιάσει τη δουλειά που είχε πριν το ατύχημα. Ο Θέμης συναντά τον Ζαμάνο, του αποκαλύπτει ότι

γνωρίζει τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη Στέλλα Χρονά και απαιτεί να του πει όλη την αλήθεια. Ο Γεράσιμος έχει σχεδόν πειστεί να φύγει από το χωριό και να πάει στη Σουηδία, όταν ακούει τον Μήτσο να λέει στον Λευτέρη ότι είδε την Ελισάβετ να γυρνά στο μοναστήρι. Τι τριγμούς θα φέρει στο μοναστήρι η επιστροφή της Ελισάβετ; Η Ελισάβετ έχει αφήσει ένα γράμμα στον Πέτρο.

Ο Λουκάς σε πανικό στο επεισόδιο 98
Η Κασσιανή ζητάει από τον Μητροπολίτη την απομάκρυνση της Ελισάβετ από τη Μονή. Εκείνη τον εκλιπαρεί για συγχώρεση και του ζητάει να πραγματοποιηθεί η κουρά της. Ο Πέτρος φτάνει στη Γερακιανή αποφασισμένος να δώσει εξηγήσεις στην Ελισάβετ. Ο Λουκάς βρίσκεται σε πανικό, όταν πληροφορείται ότι ο τύπος που είχε μαχαιρώσει φτάνει στα ίχνη του. Ο Βίκος ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να θολώσει τα νερά του Καστρινού, με ένα άτομο που θα μεταφέρει ψεύτικες πληροφορίες για τη δολοφονία της Αγγελικής.

Η Ελισάβετ βρίσκει έναν φάκελο στο επεισόδιο 99
Στο μαγαζί του Καστρινού η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Ο Μαγγίνας έχει στριμώξει τον Λουκά πολύ άσχημα. Η Θάλεια προσπαθεί να βοηθήσει. Στην αντίδραση του Λουκά, θα δει ένα πρόσωπο που δεν έχει δει ξανά. Ενάντια στην επιμονή της Κασσιανής, ο Μητροπολίτης φαίνεται πως θα επιτρέψει στην Ελισάβετ να παραμείνει στο μοναστήρι. Εκείνη τρέχει να ευχαριστήσει τον Άη Γιώργη. Η Ελισάβετ και ο Γεράσιμος θα έρθουν κοντά. Μετά από τόσο καιρό, ο Γεράσιμος χαμογελά. Στο χωριό, ο Πέτρος υποφέρει, μην μπορώντας να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με την Ελισάβετ. Ο Θέμης προσπαθεί να βάλει μια τάξη στο μαγαζί του. Στην καρέκλα του γραφείου του θα βρεθεί ο Μαγγίνας. Θα καταφέρει να του δώσει την πληροφορία που έχει για το φόνο της Αγγελικής; Η Βετάρα εμφανίζεται, από το πουθενά, στην είσοδο. Ένα πτώμα θα καταλήξει στα παγωμένα νερά του λιμανιού αργότερα μέσα στη νύχτα. Ο Σταυρίνος κάνει μία πρόταση στην Όλγα και ο Σαράντος στη Γιάννα. Κάτω από την πόρτα του κελιού της, η Ελισάβετ βρίσκει έναν φάκελο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *