Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εντοπίζεται ετοιμοθάνατη στο κελί

Δύσκολες ώρες έρχονται για την Ελισάβετ, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Μετά από τον έντονο καυγά και τον χωρισμό της με τον Πέτρο, η ίδια επιστρέφει στο μοναστήρι, ζητά συγχώρεση και ξανά φορά τα ράσα.

Ο Πέτρος τρελαίνεται που δε μπορεί να την πλησιάσει, να της μιλήσει. Οι μέρες περνούν και η Ελισάβετ προσπαθεί να ενταχθεί στους ρυθμούς της παλιάς της ζωής, μακριά από τον αγαπημένο της.

Η Αλεξία, σε συνεννόηση με τον Πέτρο, αποφασίζει να προσεγγίσει την Ελισάβετ στο μοναστήρι και να την ρωτήσει γιατί εξαφανίστηκε, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Όταν, όμως, μπαίνει στο δωμάτιό της, την βρίσκει αναίσθητη στο πάτωμα!

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η Αλεξία ουρλιάζει, χτυπιέται, ζητά βοήθεια. Όλοι σπεύδουν στο κελί της Ελισάβετ και προσπαθούν να τη συνεφέρουν, αλλά είναι μάταιο. Ο Γεράσιμος μαθαίνει τα νέα και τρέχει πλάι στην αγαπημένη του..

Η Ελισάβετ μεταφέρεται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο. Εκεί είναι η Αλεξία και ο Γεράσιμος. Ο Πέτρος δεν έχει μάθει τα νέα. Οι γιατροί βγαίνουν έξω κι ενημερώνουν τα παιδιά πως η φίλη τους… είναι έγκυος!

Μία νέα περιπέτεια ξεκινά για την Ελισάβετ. Πώς θα αντιδράσει, μόλις μάθει την αλήθεια; Όλα ανατρέπονται!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *