Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 100 , 101 , 102 , 103 , 104

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 100 , 101 , 102 , 103 , 104 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 100 στις 30/4/2023
Επεισόδιο 100
Κυριακή

Ο Πέτρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να έρθει σε επικοινωνία με την Ελισάβετ όμως εκείνη δείχνει αποφασισμένη να τον κρατήσει μακριά της και να αφοσιωθεί στην μοναστική ζωή. Στο μεταξύ η Κασσιανή ακούει την Φιλαρέτη να συζητάει με τον Θέμη και να τον ενημερώνει για την μήνυση που σκοπεύει να κάνει στο Ζαμάνο.

Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ για να απομακρύνουν από το μοναστήρι τα οστά του Διακοσάββα. Η Θεόδοτη διηγείται στην Ελισάβετ τι την οδήγησε στο μοναστήρι για να της δείξει πόσο καταστροφικός μπορεί να γίνει ο έρωτας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του Βίκου η Βέτα, στρέφει το Θέμη εναντίον του Μπάμπη υποδεικνύοντας τον ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της Αγγελικής. Η Κύρα βέβαια πιστεύει ακόμα ότι ο Βίκος είναι ο υπαίτιος της δολοφονίας.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 101 στις 1/5/2023
Επεισόδιο 101
Δευτέρα

Η Αλεξία δίνει στο Βίκο τις πληροφορίες που έφτασαν στον Κωσταντίνο για τον εγκέφαλο της δολοφονίας της μητέρας της και εκείνος από την πλευρά του της κάνει δύο αποκαλύψεις. Ο Σαράντος κάνει πρόταση γάμου στην Γιάννα. Σύντομα εκεί εμφανίζεται μπροστά τους ο Σταυρίνος με το δαχτυλίδι του αρραβώνα τους.

Ο Θέμης αποφασίζει να συναντήσει τον Μπάμπη με στόχο να πάρει εκδίκηση αλλά εκείνος καταφέρνει να διαφύγει. Λίγο αργότερα βρίσκεται νεκρός. Η Φιλαρέτη βρίσκει τρόπο να εξωτερικεύσει την οργή της στην Κασσιανή.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 102 στις 2/5/2023
Επεισόδιο 102
Τρίτη

Ο Σαράντος ανακαλύπτει ότι ο ανώνυμος αποστολέας των πληροφοριών που λαμβάνει σε σχέση με τα δάνεια του πατέρα του είναι η Πολυξένη. Ο Βίκος είναι σίγουρος πως έχει καταφέρει να αποπροσανατολίσει τον Καστρινό.

Η Κύρα όμως δεν πείθεται τόσο εύκολα. Έτσι με το όπλο του γεμάτο σφαίρες χτυπάει το κουδούνι της. Η Αλεξία πηγαίνει στην Ελισάβετ. Αυτό που θα αντικρίσει όμως φτάνοντας στο κελί της θα την τρομοκρατήσει.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 103 στις 3/5/2023
Επεισόδιο 103
Τετάρτη

Η Ελισάβετ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση καθώς έχει χάσει τις αισθήσεις της. Πανικόβλητοι η Αλεξία με το Γεράσιμο προσπαθούν να την συνεφέρουν. Στο μεταξύ ο Πέτρος αδημονεί να μιλήσει με την αδερφή του για να μάθει τι συμβαίνει στο μοναστήρι.

Εκείνη όμως δεν απαντά στα τηλεφωνήματα του. Ένας αστυνομικός εμφανίζεται στο μαγαζί του Θέμη και του ζητάει να προσέλθει στο τμήμα. Και δεν είναι μόνο ο αστυνομικός που καταφθάνει στο μαγαζί. Ο επόμενος ψάχνει την Θάλεια.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 104 στις 4/5/2023
Επεισόδιο 104
Πέμπτη

Η Γιάννα φεύγει με το Σαράντο για την Τρίπολη για να περάσουν εκεί το βράδυ. Δεν ξέρουν όμως πως το ίδιο κανόνισε και ο Σταυρίνος με την Τασούλα. Η βουλευτής Ντέπυ Φλογαΐτη Ζαμάνου εμφανίζεται έξω από την αστυνομική διεύθυνση προσφέροντας στον Καστρινό βοήθεια. Με τί αντάλλαγμα όμως;

Η Κασσιανή δεν το βάζει κάτω. Με τη βοήθεια του Μπόγρη τοποθετεί μια κάμερα στο κελί της Αυξεντίας. Έτσι θα έχει εικόνα της στιχομυθίας της με την Φιλαρέτη σχετικά με τα οστά του Διακοσάββα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *