Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία βρίσκει στο μοναστήρι την Ελισάβετ λιπόθυμη

Μια απρόσμενη ανατροπή στην πορεία της σειράς αναμένεται να ταράξει τη ζωή της Ελισάβετ. Η νεαρή μοναχή ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Τσακισμένη από την προδοσία του Πέτρου, η Ελισάβετ έχει βρει καταφύγιο εκεί που νιώθει ασφάλεια, στο μοναστήρι και είναι αποφασισμένη να διαγράψει οριστικά το κεφάλαιο “έρωτας” απ’ τη ζωή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Μαύρο Ρόδο”, ο Πέτρος εξακολουθεί να κάνει τα πάντα για να καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία μαζί της, αλλά όλες οι προσπάθειες του πέφτουν στο κενό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η Αλεξία βλέποντας τον αδερφό της να μαραζώνει και να βυθίζεται μέρα με τη μέρα στην θλίψη, καθώς είναι μακριά από την κοπέλα που αγαπάει αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Συγκεκριμένα, να πάει στο μοναστήρι προκειμένου να βρει την Ελισάβετ και να της μιλήσει, ώστε να λυθεί η παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους. Αυτή της η κίνηση γεμίζει με ελπίδες στον Πέτρο, ο οποίος πιστεύει ότι η Ελισάβετ θα δεχτεί να δει να δει την Αλεξία. Πράγματι, λίγο μετά, η τελευταία πηγαίνει στο μοναστήρι και όταν φτάνει στο κελί της κοπέλας βλέπει κάτι που την τρομοκρατεί. Η Ελισάβετ βρίσκεται πεσμένη στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις της.

Η Αλεξία χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της και ζητάει αμέσως βοήθεια. Ο Γεράσιμος ακούει τις φωνές της και σπεύδει στο κελί της Ελισάβετ και οι δυο τους προσπαθούν να συνεφέρουν την νεαρή μοναχή. Όταν η τελευταία ανακτά τις αισθήσεις της εξομολογείται στην Αλεξία πως το τελευταίο διάστημα έχει αρκετές ζαλάδες.

Παράλληλα ο Πέτρος τηλεφωνεί στην αδερφή του για να μάθει τι συνέβη στο μοναστήρι, όμως εκείνη δεν του απαντάει. Οι μέρες περνούν και ζαλάδες της Ελισάβετ συνεχίζονται. Η κοπέλα συνειδητοποιεί σοκαρισμένη πως είναι έγκυος από τον Πέτρο και όπως είναι φυσικό ταράζεται, καθώς δεν ξέρει πως να διαχειριστεί αυτό που τι συμβαίνει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *