Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 115 , 116 , 117

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 115 , 116 , 117.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 115 στις 19/4/2023
Επεισόδιο 115
Τετάρτη
Το γράμμα του Τόλη πέφτει στα χέρια του Αστέρη και η αποκάλυψη που πέφτει τον καίει σαν φωτιά. Η Καλλιόπη ψάχνει την απάντηση που θα απομακρύνει τον κίνδυνο ενώ ο Μαθιός ψάχνει το χαμένο όπλο.

Ο Μήτσος και ο Σταύρος αγωνιούν για το Βαγγέλη. Ο Αντώνης παλεύει ανάμεσα σας και στις σκιές της Ρέας και το πρώτο φως που φέρνει την ελπίδα.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 116 στις 20/4/2023
Επεισόδιο 116
Πέμπτη
Ο Μανώλης και ο Νικηφόρος απαλλάσσονται και τυπικά από τα θερμοκήπια. Αποφασίζουν να βγουν για να το γιορτάσουν. Ο Βαγγέλης χώνεται όλο και περισσότερο στις βρωμοδουλειές του Φαρμάκη, την ώρα που η Αργυρώ και ο Σταύρος υπογράφουν και τυπικά το μεταξύ τους διαζύγιο. Η Αργυρώ αποκαλύπτει στην Στέλλα το μεγάλο της μυστικό.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 117 στις 21/4/2023
Επεισόδιο 117
Παρασκευή
Ο Αστέρης προειδοποιεί τον Φαρμάκη, να μείνει μακριά απ’ την οικογένεια του. Εκείνος ωστόσο έχει αλλά σχέδια. Παράλληλα η Αργυρώ προετοιμάζεται για να του πει την αλήθεια για το παιδί.

Η Καλλιόπη αναλαμβάνει δράση εισβάλλοντας στο σπίτι του Παύλου για να βρει το όπλο. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός παραδομένος στις τύψεις και την αγωνία καταρρέει. Ο Σταύρος καλεί εξοργισμένος τον Αστέρη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *