Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 152 , 153 , 154 , 155

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 152 , 153 , 154 , 155: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 152 στις 18/4/2023
Επεισόδιο 152
Τρίτη

Ο Ορέστης Αντωνιάδης, ο γυμναστής από το Περιστέρι εγκαθίσταται στην Αρεόπολη και συστήνεται στους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας. Πρώτα γνωρίζει την Αρετή από την οποία προμηθεύεται τοπικά προϊόντα και έπειτα πηγαίνει στο καφενείο του Πότη.

 

Εκείνος προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες αλλά ο Ορέστης είναι λιγομίλητος και κλειστός χαρακτήρας. Δεν ήρθε στην Αρεόπολη για να μάθουν τα μυστικά του οι κάτοικοι αλλά για να μάθει εκείνος τα δικά τους.

Σαφέστατος ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει στην Αντιγόνη πως αν δεχτεί την θέση στην Αγγλία ούτε κατά διάνοια να μην περάσει απ’ το μυαλό της ότι η Αγγελική θα την ακολουθήσει. Η ψυχή του βέβαια είναι θρύψαλα καθώς δεν θέλει να αποχωριστεί την κόρη του.

 

Η Αντιγόνη όμως δείχνει αποφασισμένη να φύγει και το μόνο που μένει είναι να μιλήσει για αυτή την αναχώρηση στην κόρη της. Ωστόσο βλέποντας πως η Αγγελική έχει δεθεί με τους νέους της γονείς, την Μαρίνα και το Μάνο συνειδητοποιεί πως δεν θα βρει το κουράγιο να της πει την αλήθεια.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 153 στις 19/4/2023
Επεισόδιο 153
Τετάρτη

Οι προστριβές ανάμεσα στην Ιουλία και το Στάθη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Η Ιουλία πιστεύει πως εκείνος δουλεύει πολύ με αποτέλεσμα να μην περνούν μαζί όσο χρόνο θα ήθελε. Έτσι αναγκαστικά η σχέση τους βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα.

Η Ευτυχία και ο Γιώργης απ’ την άλλη είναι πανευτυχείς. Μοιράζουν τα προσκλητήρια του γάμου τους γεμάτοι χαρά. Ο Χρήστος μετακομίζει στο σπίτι της Εύας και κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να την βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ της φυλάκισης της, εξαιτίας του αδερφού της Άρη, ο όποιος έκρυψε τα ναρκωτικά του Δημοσθένη στο σπίτι της.

 

Στο μεταξύ η Αρετή βάζει το ύπουλο σχέδιό της σε εφαρμογή και πλησιάζει τον ανεπιθύμητο γαμπρό της Φίλιππο κουνώντας λευκή σημαία, κρατώντας δώρα και με ύφος μετανιωμένης Μαγδαληνής προσπαθεί να πείσει την κόρη της Βασιλική και το Φίλιππο ότι θέλει να γυρίσει σελίδα στην οικογενειακή σχέση τους.

 

Παρόλα αυτά η Χάιδω και ο Στάθης είναι καχύποπτοι με αυτή τη συμπεριφορά και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να την πιστέψουν. Την ίδια στιγμή η Ευτυχία δίνει προσκλητήρια στην Αθηνά, τη Μαργαρίτα και την Αναστασία αφού πλέον οι σχέση της με το Γιώργη έχει γίνει γνωστή. Έτσι ο Στάθης και η Ιουλία νιώθουν πιο ελεύθεροι και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν και επίσημα πλέον μαζί στην Αρεόπολη.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 154 στις 20/4/2023
Επεισόδιο 154
Πέμπτη

Ο αδίστακτος Δημοσθένης στριμώχνει την Εύα και της ζητάει πίσω όλο το ποσό που δάνεισε στον Άρη. Σε μια στιγμή αδυναμίας η Μυρτάλη ανοίγεται στην Μαρίνα και της δείχνει πως πραγματικά αισθάνεται τον τελευταίο καιρό.

 

Από την πλευρά του, ο Αλέξης πιέζει ασφυκτικά την Μυρτάλη να προχωρήσουν στην επένδυση που σχεδιάζουν ανοίγοντας εστιατόριο αλλά εκείνη φοβάται να κάνει οποιοδήποτε βήμα μαζί του. Οι ισορροπίες αλλάζουν και η Ασπασία κάνει στροφή 180 μοιρών.

 

Η συμπεριφορά της όταν ανακαλύπτει ότι ο Δημοσθένης πούλησε τον ελαιώνα στην Ιουλία, αλλάζει και του ζητάει εξηγήσεις. Την ίδια ώρα ο Ορέστης Αντωνιάδης πηγαίνει στο νεκροταφείο και επισκέπτεται τον τάφο του Κίμωνα Καπερνάρου.

 

Το αετίσιο μάτι τις κουτσομπόλας Χρυσούλας εντοπίζει τον άγνωστο άντρα, τον πλησιάζει και τον ρωτάει ποιος είναι. Ο Ορέστης, την αποφεύγει λέγοντας της ένα ψέμα και φεύγει βιαστικός. Λίγο αργότερα η Χρυσούλα αναφέρει το περιστατικό στην Ασπασία.

Στο μεταξύ ο άντρας αυτός κυκλοφορεί στην Αρεόπολη και όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι αυτός που θα καταφέρει να μάθει πρώτος το όνομά του.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 155 στις 21/4/2023
Επεισόδιο 155
Παρασκευή

Η ψυχολόγος απηυδισμένη με την Αρετή σταματάει τις συνεδρίες τους και εκείνη δε χάνει ευκαιρία να την βρίσει. Ο Μάνος δίνει στον Ισίδωρο το προσκλητήριο της Ευτυχίας και του Κουράκου, ενώ παράλληλα η Ιουλία λέει στον αδερφό της πως στο εξής θα κυκλοφορεί  έξω ελεύθερα με το Στάθη και μάλιστα θα τον παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

 

Την ίδια ώρα η Μυρτάλη πηγαίνει στην Ιουλία και με κλάματα της αποκαλύπτει πως θέλει να τους πουλήσει τις μετοχές της και να φύγει στο εξωτερικό. Η Μαρίνα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και πετάει στα σύννεφα όπως και ο Μάνος με την Αγγελική. Όλοι περιμένουν με χαρά το νέο μέλος της οικογένειας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *