Πάνω από 4 μήνες είχαν να δώσουν σημεία ζωής οι αδελφές που βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάνω από τέσσερις μήνες είχαν να δώσουν σημεία ζωής οι δυο ηλικιωμένες γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές σε προχωρημένη αποσύνθεση στο σπίτι τους στην Γαρίτσα της Κέρκυρας, το πρωί της Δευτέρας.

Οι δύο γυναίκες ηλικίας 78 και 79 ετών, ήταν αδερφές και συγκατοικούσαν, ενώ, είχαν καταγωγή από το Αίγιο.

Το σπίτι άνοιξε ένας κλειδαράς αφού πρώτα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού (που είχε παραχωρήσει το σπίτι δωρεάν), ειδοποίησε την αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας που υπήρχε.

Διαβάστε Επίσης  «Χαμόγελο του Παιδιού»: Οργανωμένο σχέδιο αρπαγής η εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, ήταν πάντα ήσυχες και ευγενικές με όλους. Ωστόσο, πριν από πέντε μήνες η μια φέρεται να είπε ότι είχε πέσει από το κρεβάτι και δεν μπορούσε να σηκωθεί.

Ηταν νεκρές εδώ και 4 μήνες

Tο τελευταίο διάστημα, εξάλλου, δεν παραλάμβαναν τα τρόφιμα που άφηναν γείτονες έξω από το σπίτι τους. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν σε προχωρημένη αποσύνθεση.

 

Φέρονται να ήταν νεκρές εδώ και τέσσερις, τουλάχιστον, μήνες, σύμφωνα με το corfupress. Η έρευνα απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

Διαβάστε Επίσης  «Φως στο Τούνελ»: «Πού να πάει το μυαλό μου ότι η μάνα σκοτώνει τα παιδιά της» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης

 

 

 

πηγή

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *