Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως δεν είναι γιος του Στεφανή

 

Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως δεν είναι γιος του Στεφανή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Νικηφόρος μαθαίνει πως δεν είναι γιο του Στεφανή.Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως δεν είναι γιος του Στεφανή

Ο Νικηφόρος περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ DNA που έκανε με την Νάντια και μέχρι τότε, βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα. Όταν τους ειδοποιούν από την κλινική ότι έχουν το αποτέλεσμα της εξέτασης και οι δυο τους βρίσκονται σε μεγάλη αγωνία.Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως δεν είναι γιος του Στεφανή

Ο καθένας όμως για διαφορετικό λόγο. Όταν παίρνει στα χέρια του το χαρτί διαπιστώνει ότι τελικά δεν είναι αδέρφια και τώρα καλούνται να διαχειριστούν την νέα αυτή κατάσταση. Πως θα αντιδράσει ο Νικηφόρος; Η μεγάλη ανατροπή έρχεται όταν η Βασιλική, βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού του Μάθιου.

Ο Μαθιός κλονισμένος από το τι συνέβη στον Αντώνη ζητά από την Νάντια, να τον βοηθήσει να μάθει περισσότερα για τον Φαρμάκη, τον οποίο υποψιάζεται και ο ίδιος για το άνανδρο χτύπημα. Ο Νικηφόρος έρχεται να τον προβληματίσει πολύ με κάποιες πολύ σοβαρές αποκαλύψεις.

Ο τοίχος μέσα στον οποίο είχε κρύψει το όπλο του φόνου του Στεφανή έχει αρχίσει να χαλάει και η Βασιλική τον πιέζει να τον φτιάξουν. Κάτι τέτοιο όμως θα αποκάλυπτε το μεγάλο του μυστικό και δεν μπορεί να της κρύψει την αναστάτωση του.

Ο Ευθύμης στο μεταξύ, συνεχίζει το βρώμικο παιχνίδι που παίζει εναντίον του ενώ παράλληλα προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια τουλάχιστον σε όσους υποψιάζονται την ανάμειξη του στο χτύπημα έξω απ’ την εκκλησία. Όταν η Μαρίνα παραλαμβάνει ένα δέμα με κρασιά από το οινοποιείο του ως ένδειξη συμπαράστασης στο δράμα που περνά, ξεσπάει οργισμένη.

Θεωρεί και η ίδια τον Φαρμάκη υπεύθυνο και δεν μπορεί να ανεχτεί το γεγονός ότι την προκαλεί με τέτοιο τρόπο. Η Καλλιόπη μαθαίνει για την ζημιά στην μάντρα και τρέμει μήπως γκρεμιστούν όσα έχτισε για χάρη του γιου της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *