Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Ελπίδα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Η Ελπίδα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς, δέχεται να αλλάξει τη μαρτυρία της εναντίον του Ιάσονα εισπράττοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τη θεία της ως αντάλλαγμα. Τα πάντα όμως θα ανατραπούν καθώς η ηρωίδα θα καταλήξει στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση!

Η Ελπίδα καταλήγει στο νοσοκομείο στον Έρωτα Φυγά
Μία πληροφορία που δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά του Παύλου και του Μάρκου, οι οποίοι γίνονται έξω φρενών μαζί της και εξαπολύουν κυνηγητό για να τη βρουν. Ακόμα, ο Παύλος αναθέτει σε δύο άγνωστους άντρες να τη βρουν και να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να την εμποδίσουν να πάει να καταθέσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ανδρέας, Μαθιός και Αστέρης ξαδέρφια

Την ίδια ώρα, εκείνη κρύβεται στο σπίτι του Μιχάλη και προετοιμάζεται κατάλληλα για τα επόμενα βήματά της, ενώ η Μαργέτα επιστρατεύει τον δικηγόρο της οικογένειας για να κερδίσει ελαφρυντικά ο Ιάσονας και να τελειώσει επιτέλους ο εφιάλτης του. Σύντομα, φτάνει η μέρα για τη δίκη του Ιάσονα. Και ενώ όλοι περιμένουν την άφιξη της Ελπίδας, εκείνη όσο οδηγεί βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Ελπίδα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά από άγρια συμπλοκή
Συγκεκριμένα, οι δύο έμπιστοι άντρες του Παύλου, προσπαθούν να της επιτεθούν και στη συνέχεια αρχίζουν και την καταδιώκουν με ένα άλλο αυτοκίνητο. Η γυναίκα, προσπαθώντας να τους ξεφύγει, καρφώνεται πάνω σε ένα δέντρο. Η Ελπίδα τραυματίζεται βαριά και μεταφέρεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη πάει στο γραφείο του Ντούνια όπου την περιμένει μια δυσάρεστη εξέλιξη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *