Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Το μοναδικό παιδί που ήθελα, ήταν το δικό σου»

Στάθης και Ιουλία, συναντιούνται και πάλι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, κάνοντας για ακόμα μια φορά μια κουβέντα έξω από τα δόντια. Τι θα συζητήσουν αυτή την φορά οι δυο τους και πόσο θα τους επηρεάσουν τα λόγια τους;

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Τι θα δούμε απόψε 30/10 στην Γη της Ελιάς;

Ο Κουράκος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την έλξη που νιώθει για την Ευτυχία και προσπαθεί να δώσει μια σωστή ευκαιρία στον γάμο του. Η Μυρτάλη νιώθει αποξενωμένη απ’ όλους και ζητά τη συμπαράσταση του Χρήστου, ωστόσο η συζήτησή τους καταλήγει σε έντονο καβγά. Ο Αλέξης, πανταχού παρών, εμφανίζεται και την παρηγορεί.

Η Γη της Ελιάς: τι θα δούμε την εβδομάδα που έρχεται 30/10-3/11

Ο Σωκράτης προσπαθεί να μάθει από την Αντιγόνη πληροφορίες για τους ελαιοπαραγωγούς του τόπου κι εκείνη, εσκεμμένα, αποκρύπτει τη σχέση της με τους Βρεττάκους. Η Ισμήνη πιέζει τον πατέρα της να της αποκαλύψει την αιτία του χωρισμού του με τη Χάιδω. Ο Λυκούργος της τα ομολογεί όλα κι εκείνη συμμαχεί με τον Φίλιππο και τη Βασιλική για να τους τα ξαναβρούν. Τέλος, η παλιά φλόγα ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία σιγοκαίει ακόμα, κάτι που θα το διαπιστώσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *