Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου του Βίκου

Μία εξέλιξη βόμβα ανατρέπει τα δεδομένα της ιστορίας.. Η Αλεξία μαθαίνει πως είναι έγκυος και ο κόσμος της διαλύεται, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Η απρόσμενη αυτή εγκυμοσύνη θα σταθεί η αφορμή, για να ξεσπάσει νέος πόλεμος.

Η Αλεξία και ο Βίκος έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Οι δυο τους περνούν νύχτες πάθους, αγνοώντας τις συνέπειες. Η μικρή Αλεξία έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα τον εραστή της μητέρας της και αυτό δεν αλλάζει..

Ο Βίκος μπλέκει σε περίεργα μονοπάτια. Ο Θέμης και η Κύρα κάνουν τα πάντα, για να τον βγάλουν από τη μέση. Μάλιστα, η Κύρα φροντίζει να κρατά την εγγονή της μακριά από αυτόν τον εγκληματία. Φυσικά, δε τα καταφέρνει.

Εάν ο Θέμης και η Κύρα μάθουν πως η Αλεξία είναι έγκυος από τον Βίκο, τότε θα ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Όλα κρέμονται από μια κλωστή και η κατάσταση ξεφεύγει..

Πώς θα αντιδράσει ο Βίκος, όταν μάθει την αλήθεια για το μωρό; Θα το κρατήσουν, ή θα προχωρήσουν στην δύσκολη απόφαση της έκτρωσης; Η κατάσταση στο “Μαύρο Ρόδο” αγριεύει και η ζωή του Βίκου θα βρεθεί σε κίνδυνο, με κάποιον να θέλει το κακό του.

 

Ο Θέμης θα δεχτεί μια πρόταση από ένα άνδρα που δεν το περίμενε σε καμία περίπτωση. Οι δύο άντρες θα συζητήσουν για κάτι που αφορά τον Βίκο. Ο μυστηριώδης αυτός άντρας θα ζητήσει από τον Θέμη να τον βοηθήσει και να βγάλουν από την μέση.

Μάλιστα, του κάνει μια δελεαστική πρόταση για να το αναλάβει αυτός και του τάζει χρήματα και πολλά ανταλλάγματα. Όσο ο Θέμης σκέφτεται αυτή την πρόταση, ο Πέτρος ετοιμάζει μια έκπληξη στην Ελισάβετ. Οι δύο άντρες με ένα μακρά κοινό παρελθόν όλα δείχνουν ότι θα στήσουν ενέδρα θανάτου στον Βίκο, στο Μαύρο Ρόδο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *