Σασμός: Η καρδιά του Αντώνη σταματά

Ενώ η Ντίνα ζητά από το Βαγγέλη να χωρίσουν, ο Μαθιός μαθαίνει για την πρωτοβουλία του Παύλου να ξελασπώσεις το Μανόλη και πηγαίνει να τον βρει. Εκείνος έχει δώσει τα χαρτιά στην Στέλλα για να βεβαιωθεί ότι είναι εντάξει και πως πλέον ο Ευθύμης δεν έχει καμία άλλη αξίωση και περιμένει την απάντηση της. Στο μεταξύ η Αργυρώ δεν μπορεί να βγάλει τα λόγια του από το μυαλό της.

Έτσι κι ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να περιμένει την απάντηση της στην πρόταση που της έκανε, να το σκάσουν μαζί, εκείνη έρχεται για άλλη μία φορά αντιμέτωπη με τις απειλές του άντρα της, οποίος δεν έδειχνε στιγμή διατεθειμένος να κάνει πίσω. Ο ερχομός του πατέρα του, του Μήτσου, από τα Γιάννενα περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Κι όλα αυτά παραμονές του κρίσιμου χειρουργείο του Αντώνη, ο οποίος παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Η Μαρίνα αγωνιά για τον άνθρωπο που αγαπάει, και Αργυρώ που στέκεται στο πλευρό της, κάποια στιγμή λυγίζει και της μιλάει για το τεράστιο δίλημμα που αντιμετωπίζει. Κανείς όμως δεν μπορεί να την βοηθήσει να πάρει μια απόφαση…

Ψάχνει μέσα της για την απάντηση και τελικά λέει στον Αστέρη, πως πρέπει να κρατηθεί μακριά της γιατί τώρα πια, με όλα όσα γίνονται οι δυο τους να μπορούν να είναι μαζί. Την ίδια στιγμή στο χειρουργικό τραπέζι η καρδιά του Αντώνη σταμάτα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *