Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μπαίνει φυλακή και αυτοκτονεί

 

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μπαίνει φυλακή και αυτοκτονεί

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μπαίνει φυλακή και αυτοκτονεί

Πιο ερωτευμένος άντρας από το Γεράσιμο που ζει στη Γερακιανή, δεν θα υπάρξει μικρή οθόνη και ο Νίκος Κούκας αποκαλύπτει παρακάτω ποιο θα μπορούσε να είναι το τέλος του ήρωα του. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό TV σήριαλ και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον ήρωα σου…
Εδώ και καιρό. Εκδηλώθηκε ο Γεράσιμος! Έδειξε και την αγάπη του γι’ αυτό το κορίτσι αλλά και το έγκλημα που έχει κάνει. Έτσι όπως προέκυψαν τα γεγονότα μάλλον δεν είχε άλλη επιλογή. Αποκάλυψε ότι έκρυβε τόσα χρόνια και αυτό έχει πάρει διαστάσεις αλλού επίπεδου.

Ηρέμησε που το έβγαλε από μέσα του…
Αλλά συνεχίζει να είναι στα κόκκινα. Ότι και να του πει κανείς είναι έτοιμος να αρπαχτεί.

Παράλληλα όμως έχει καταλάβει για τα καλά τα συναισθήματά της κολλητή του και του Πέτρου….
Πλέον είναι ξεκάθαρα τα πράγματα κι αυτό είναι το γεγονός που τον παρακινεί. Δεν το ψυχανεμίζεται. Το ξέρει όντως ότι αυτοί οι δύο είναι ερωτευμένοι και πράττει αποφασιστικά. Οι κινήσεις του από δω και πέρα είναι στοχευμένες.

Δύσκολο. Έχει έρθει τούμπα ο κόσμος του. Είχε πίστεψε σε κάτι τόσο πολύ που δεν ισχύει. Τώρα που συνειδητοποιεί πως τα πράγματα δεν είναι όπως θα είχε χτισμένα στο μυαλό του, σοκάρεται. Καταλαβαίνει παράλληλα πως ο ίδιος δεν ήταν ικανός να βγάλει την Ελισάβετ από το μοναχισμό, κάτι που τελικά κατάφερε κάποιος άλλος. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο λοιπόν επιστρέψει το παλιό του εαυτό εκτός κι αν ερωτευτεί κάποια άλλη, πράγμα μάλλον αδύνατο. Έχουν διαπράξει ένα έγκλημα σχεδόν μαζί και έχουν δεθεί με έναν τρόπο. Άρα δεν ξέρω αν θα αν μπορεί αυτό να το αφήσει πίσω του.

Τι θα κάνει από δω και πέρα;
Δεν θα αφήσει την κατάσταση στην μοίρα της. Θα κάνει τα πάντα για να την πείσει να γυρίσει πίσω στο μοναστήρι. Είναι ένας άνθρωπος που την υπέρλατρεύει, απλά εγωισμός του δεν τον αφήνει να δει καθαρά. Έχει πείσει τον εαυτό του πως ο Πέτρος θέλει να την καταστρέψει. Ζει σε μια πλάνη.

Θα μπει στην διαδικασία να την απαγάγει; Τέτοιες πληροφορίες ακούγονται…
Δεν έχω ιδέα πως θα εξελιχθεί ιστορία. Αλλά σίγουρα δεν θα αφήσει τα πράγματα στην μοίρα τους. Θα τους κυνηγάει από πίσω.

Θα παίξουν ξύλο με τον Πέτρο; Μάλλον όλοι αυτό περιμένουν…
Νομίζω πως δε γίνεται να μην παίξουν ξύλο. Κάποια στιγμή θα γίνει αυτό αλλά δεν ξέρω που θα τους οδηγήσει. Είναι τόσο έντονα τα συναισθήματά του Γεράσιμου προς τον Πέτρο που δεν ξέρω αν θα έμενε στο ξύλο.

Θα μπορούσε να κινδυνεύσει ζωή του Πέτρου;
Πιθανόν!

Στην ίδια την Ελισάβετ θα μπορούσε να κάνει κακό; Το έχουμε δει να συμβαίνει. Άνθρωποι που έχουν ερωτευτεί τρελά μια γυναίκα προτιμούν να την σκοτώσουν από το να την έχει κάποιος άλλος.
Όχι δεν πιστεύω ότι θα το έκανε αυτό ποτέ. Ο Γεράσιμος θα πέθαινε για την Ελισάβετ! Άλλωστε μέσα του πιστεύει πως ότι κάνει είναι για το καλό της.

Ως Νίκος καταλαβαίνεις την εμμονή του ήρωα σου;
Φυσικά και την καταλαβαίνω. Το παιδί είναι για φάρμακα. Ξεφεύγει από τα όρια του ακραίου και σίγουρα δεν θα έπραττα έτσι την προσωπική μου ζωή. Παρόλο που εν μέρει τον δικαιολογώ. Γιατί από μικροί είχαν αποφασίσει να πορευτούν κάπως έτσι.

Και έτσι συμμαχεί με την Κασσιανή, όπως έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε.
Θα το κάνει αλλά δεν τους βγαίνει σε καλό. Μάλιστα όταν εκείνος καταλάβει τις προθέσεις Κασσιανής, θα προστατεύσει την Ελισάβετ.

Το έγκλημα που διέπραξε έχει αρχίσει να γίνεται γνωστό. Το έμαθε όλη οικογένεια του. Θα φτάσει στα αυτιά του ενδιαφερόμενου, του Σαράντου;
Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Μυστικό που ξέρουν πάνω από δύο άτομα παύει να είναι μυστικό. Ο Γεράσιμος θα φοβάται στο εξής μήπως η Ελισάβετ μιλήσει.

Θα βρει κάποιο σύμμαχο;
Θα βρει άτομο που θα τον ακούσει και θα προσπαθήσει να τον κατανοήσει

 

Τι να περιμένουμε από το Γεράσιμο;
Δεν θα σταματήσει να κάνει χαλάστρα σε Πέτρο και Ελισάβετ, όμως να ξέρετε πως σύντομα θα φύγει απ’ το χωριό γιατί θέλει να ηρεμήσει και να ξεφύγει. Θα πάει στην Πάτρα.

Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως και Ελισάβετ θα είναι στην Πάτρα;
Προφανώς! Και η νέα του ζωή μακριά από τη Γερακιανή θα είναι προσαρμοσμένη πάνω στην Ελισάβετ. Δεν έχει σωτηρία αυτό το παιδί και εγώ θέλω να έχει… Παρόλο που θα του παρουσιαστεί μια ευκαιρία να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό, θα την πετάξει, γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Είναι μονόδρομος όλα για τον ήρωα μου.

Δώσε μου την εκδοχή σου για το πως πρέπει να ολοκληρωθεί αυτός ο ήρωας.
Θα μπει φυλακή ή θα αυτοκτονήσει, ή θα μπει φυλακή και θα αυτοκτονήσει (γέλια).

Δηλαδή θα τον κλάψουμε τον Γεράσιμο φέτος;
Δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι πως έχει βοήθεια από την οικογένεια του. Μακάρι να τον βοηθήσουν.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *