Survivor: Ποιος βγήκε υποψήφιος χθες 7/3 – Νέος χαμός στις καλύβες

Τεταμένο εξακολουθεί να είναι το κλίμα στους κόκκινους, οι οποίοι μπορεί χθες να κέρδισαν με 10-4 τον τρίτο αγώνα ασυλίας του Survivor, ωστόσο το πέπλο έντασης δεν λέει να φύγει από την καλύβα των διασήμων. Οι μπλε από την άλλη από τις στιγμές ηρεμίας πέρασαν και αυτοί σε φάση έντονων αντιπαραθέσεων και οδηγήθηκαν στην κάλπη μετά από ένα θερμό συμβούλιο του νησιού. Ποιος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor και τι δήλωσε επ’ αυτού εμφανώς εκνευρισμένος χθες 7/3; Ποιοι παίκτες βρίσκονται στα χαρακώματα, ανταλλάσσοντας βαρείς χαρακτηρισμούς;

Ένατη εβδομάδα στο Survivor All Star και λίγο η πείνα, λίγο οι δυσκολίες στη διαβίωση, σε συνδυασμό με τους έντονους χαρακτήρες του παιχνιδιού και τους άκομψους χαρακτηρισμούς ορισμένων, εξακολουθούν να δημιουργούν ένα εξαιρετικά φορτισμένο κλίμα στη κόκκινη και στη μπλε καλύβα. Μαρτίκας και Ελευθερία συνεχίζουν την αντιπαράθεση, ενώ και στους μαχητές Παναγιώτης και Γκότσης ξαναμάλωσαν αυτή φορά σε επίπεδο αγωνιστικό. Την ίδια ώρα μετά το σερί νικών και τα πανηγύρια τους οι μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη, μη παρεκκλίνοντας από προηγούμενη απόφασή τους.

Ποιος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor χθες 7/3
Με εννιά ψήφους ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Στη διάθεση του κοινού εκτός από την Ασημακόπουλου βρέθηκαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Σπύρος Μαρτίκας. Σημειωτέον οι μπλε πλην του Ασημακόπουλου που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, ψήφισαν τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδης (έλαβε τρεις ψήφους) και τη Τζο Μαριδάκη που πήρε δύο ψήφους. “Αποδέχομαι την ψήφο της ομάδας μου αν και δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο αδύναμος στους μπλε. Προσπαθώ να παίζω για την ομάδα μου και όχι ατομικά. Απλά τέταρτη φορά έχω κουραστεί να βγαίνω υποψήφιος Αν παραμείνω θα συνεχίσω να παλεύω”, δήλωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος από τη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 2024 spoiler 13/03: Αμάν αμάν! Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση!

Συνεχίζεται ο πόλεμος Ελευθερίας – Μαρτίκα

Δε λέει να κοπάσει το κλίμα έντασης ανάμεσα σε δύο παίκτες της κόκκινης ομάδας, την Ελευθερία και το Μαρτίκα. Η Κύπρια τραγουδίστρια συνέχισε να βάλλει κατά του Μαρτίκα: “Σε πουλάει και σε αγοράζει για να εξασφαλίσει για άλλη μια εβδομάδα τη συμμετοχή του στο παιχνίδι”, είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: “Τον ψήφισα γιατί είναι ο εθνικός ρουφιάνος, ένας κακός διπλωμάτης που θέλει να τα έχει καλά και με τους μεν και με του δε. Έχει κάνει μια ομάδα άνω κάτω. Είναι δειλός σαν άνδρας, δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες τους. Μας απείλησε ότι αν τον ψηφίσουμε θα τον βρούμε απέναντί μας και για αυτό τώρα έδωσα την ψήφο μου, γιατί εμένα δεν με έχει απειλήσει ποτέ κανείς. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Είναι ψεύτης, είναι αδίστακτος, είναι δειλός, ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο έχω γνωρίσει. Είναι όλα τα κακά που έχω γνωρίσει πάνω σε έναν άνθρωπο και αυτό λέγεται Σπύρος Μαρτίκας”, σχολίασε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας, ενώ αναφερόμενη στην αποχώρηση του Σχίζα είπε: “Βγαίνει και λέει ότι ευθύνομαι εγώ που έφυγε ο Στάθης Σχίζας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ο Στάθης εδώ και έχει πάρει φόρα ο Σπύρος. Θα ήθελα να είναι εδώ ο Στάθης να δούμε οι τρεις ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι. Είναι ένας killer που θέλει να μένει στο παιχνίδι κάθε βδομάδα”, συμπλήρωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Διαβάστε Επίσης  Δούκισσα vs Λιάγκας: Ο καβγάς, τα αγκάθια και το συμβόλαιο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *