Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει την ίδια του τη μάνα;

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει την ίδια του τη μάνα;Το χάσμα ανάμεσα στον Αλέξη και τη μάνα του είναι τεράστιο, στην γη της ελιάς. Ο νεαρός περνάει πάρα πολύ δύσκολα τελευταία και οι σκέψεις του έχουν αρχίσει να τον ζαλίζουν. Η Μαργαρίτα είναι κάθετη και του ανακοινώνει πως εάν δε πάει σε ψυχίατρο, δε θα τον ξανά πλησιάσει!

Η Μυρτάλη, μετά από έναν τεράστιο καυγά της με την Αθηνά, προχωρά σε μία προκλητική δήλωση. Ανακοινώνει στον αγαπημένο της πως εάν θέλει να παραμείνουν μαζί, τότε θα πρέπει να σκοτώσει.. την Αθηνά!

Το ζευγάρι της συμφοράς ξεπερνά τα όρια. Ο Αλέξης, έχοντας μάτια μόνο για εκείνη, της αναφέρει πως είναι το μόνο εύκολο να κάνει! Έτσι, μια μέρα, κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου της, θέλοντας να κάνει το θάνατο να φανεί σαν ατύχημα.

Βέβαια, αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως την ημέρα που η Αθηνά θα πάρει το αμάξι, θα είναι μαζί με την Μαργαρίτα. Οι δυο γυναίκες θα μπουν στο αυτοκίνητο και θα αρχίσουν τη βόλτα τους, αγνοώντας πως το όχημα δεν έχει φρένα!

Θα σκοτώσει ο Αλέξης την ίδια του τη μάνα, ή οι γυναίκες θα καταφέρουν να γλιτώσουν την τελευταία στιγμή, στην γη της ελιάς; Θα ξυπνήσει, επιτέλους, η Μυρτάλη ή θα γίνει το ίδιο αδίστακτη με τον εραστή της;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *