Η Γη της Ελιάς: O Γιώργος αποτελειώνει τον Δημοσθένη

 

Η Γη της Ελιάς: O Γιώργος αποτελειώνει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι αποκαλυπτικές καθώς ο Γιώργος αποτελειώνει τον Δημοσθένη Η Γη της Ελιάς: O Γιώργος αποτελειώνει τον Δημοσθένη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έρχεται με έναν ρόλο κλειδί στην σειρά, Η Γη της Ελιάς του ΜΕGA που θα απασχολήσει κατά πολύ το τηλεοπτικό κοινό βάζοντας μάλιστα στο στόχαστρό του τον Δημοσθένη Καπερνάρο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ρόλος του Αγγελόπουλου σχετίζεται με την δολοφονία του Κίμωνα. Εμφανίζεται στην Αρεόπολη και αρχίζει να ρωτά πράγματα για τους γονείς του Κίμωνα, τον Δημοσθένη και την Ασπασία.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος μυστηριώδης άνδρας θα βάλει στο στόχαστρό του τον πατέρα του αδικοχαμένου νεαρού, Δημοσθένη σύμφωνα με το youfly.com, καθώς θα καταλάβει πως ο συγκεκριμένος άνδρας κάτι κρύβει και αυτό το κάτι σχετίζεται με την δολοφονία του γιου του. Θα το ανακαλύψει ή όχι; Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ρόλος του θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις μετέπειτα εξελίξεις της σειράς….

O Γιώργος Αγγελόπουλος Μιλώντας στο «Night Out» κλήθηκε να σχολιάσει τις έντονες αντιδράσεις που έφερε πριν μερικά χρόνια, η είσοδός του στον χώρο της υποκριτικής.

: «Είχα σκεφτεί πάρα πολύ χαλαρά να ασχοληθώ με την υποκριτική και όπως κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει πιάσει τον εαυτό του, βλέποντας μια ταινία, να λέει “α, και γω θα ήθελα να το κάνω”. Όταν βρεθήκαμε τότε μέσα σε μια πολύ δύσκολη συνθήκη με τον Ανδρέα Γεωργίου σε ένα καφέ για να συζητήσουμε για το Τατουάζ, κάποια στιγμή νόμιζα ότι μιλάμε για κάποιον άλλον.

Ήταν τέτοιοι οι ρυθμοί που βίωνα τότε και από την μία έβλεπα να συζητάμε για ένα ρόλο σε ένα σύνολο το οποίο ήταν ήδη επιτυχημένο και από την άλλη να συζητάμε για μένα που σε καμία περίπτωση δεν άφησα τον εαυτό μου να ξεγελαστεί και να μην αντιληφθεί ότι «σε αυτό το σύνολο που πάω να εμπλακώ είναι η πρώτη μου φορά χωρίς την όποια παιδεία προσφέρει μια σχολή υποκριτικής».

Πήγαμε στα βαθιά. Υπήρξε όμως και η άλλη πλευρά που ήταν το ένστικτο μου και δουλέψαμε, κάναμε πράγματα μέχρι να βγούμε και θεωρώ ότι ο κόσμος το αγκάλιασε τότε».

Στην πορεία, πρόσθεσε: «Είχα δει ότι υπήρξαν αρνητικές κριτικές πριν καν βγει το πρώτο επεισόδιο. Δεν βγήκε όμως ποτέ κανένας Ντάνος να πει, «γεια σας είμαι ηθοποιός». Από την άλλη πρέπει, αν θέλουμε να μιλάμε για κάποιον άνθρωπο που τολμάει να κάνει κάτι τέτοιο, να είμαστε λίγο επιεικείς γιατί είναι ένας χώρος που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εμπλέκονται άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον χώρο της υποκριτικής και έχουν ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ και την παρουσίαση

. Για μένα ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι η πρόταση του Τατουάζ προήλθε μέσα από μια δημοσιότητα που μου πρόσφερε το παιχνίδι και καλώς ή κακώς εγώ πήρα τα ρίσκα μου. Είδα να ασκούνται κριτικές τότε πριν καν βγει το επεισόδιο. Σίγουρα ο τελευταίος αποδέκτης είναι ο τηλεθεατής και είμαι ένας άνθρωπος που ναι μεν πήρα τα ρίσκα μου αλλά δεν κάθισα ποτέ στα αβγά μου για να το πω έτσι λαϊκά.

Προσπάθησα χωρίς να έχει έρθει, πέρα από την ομάδα της σειράς που συνεργάστηκα, κάποιος για να μου πει «ναι, δεν έχεις τις γνώσεις αλλά για να βοηθηθείς γρήγορα κάνει αυτό». Στην πορεία, θέλοντας να δείξω τον σεβασμό μου στον χώρο και να παρουσιαστώ και γω όσο πιο έτοιμος για αυτό το οποίο κλήθηκα να κάνω τότε, ασχολήθηκα πιο ενεργά. Είχαμε και τον χρόνο μετά με την καραντίνα και ασχολήθηκα με την ορθοφωνία περισσότερο και σίγουρα, επειδή είναι τόσο μεγάλο το εύρος, οτιδήποτε κάνω αυτή τη στιγμή το προσαρμόζω πάνω στο επόμενο μου βήμα».

«Δεν είναι εύκολο να κάνεις τα πάντα και δεν είμαι και ικανός να κάνω τα πάντα αλλά όσον αφορά το κομμάτι των ταινιών δράσης και αυτό του κασκαντέρ, κυρίως του action αλλά και του δραματικού που τώρα τελευταία κάνουμε κάποια πράγματα, νομίζω ότι είμαστε σε ένα αρκετά καλό επίπεδο.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν κάθομαι. Προσπαθώ όσο μπορώ να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και θα ήθελα, αν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι να επιλέγουν το όποιο μου βήμα ή το προηγούμενο μου βήμα και έχουν κάτι να μου πουν, τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα αν γνώριζα κάτι, να έρθουν να με βοηθήσουν μέσα από τη συμβουλή τους και όχι με την κριτική τους γιατί είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω σε τι θέση βρέθηκα μετά το παιχνίδι.

Είναι εύκολο να κρίνουμε εξ αποστάσεως αλλά σίγουρα, όταν αντιληφθεί κάποιος τη δυσκολία στην οποία βρέθηκα, ίσως και οι ίδιοι άνθρωποι που έκριναν να προτιμούσαν να με βοηθήσουν και όχι να με κρίνουν».

Τέλος, επιβεβαίωσε πως αποδέχθηκε τη νέα πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου και πολύ σύντομα θα τον παρακολουθήσουμε να εισβάλλει στη σειρά «Η γη της ελιάς».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *