Έρωτας Φυγάς – Ο Ιάσονας καταρρέει: «Σε ικετεύω»

Η Αλεξάνδρα, μαζί με την Ελπίδα, ετοιμάζεται να κάνει έκτρωση, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Είναι αποφασισμένη πως δε θέλει να φέρει στον κόσμο αυτό το μωρό.. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο Ιάσονας μπαίνει στο νοσοκομείο και πέφτει στα πόδια της.

Η Μαργέτα στέκεται απέξω και τα βάζει με την Ελπίδα, αποκαλώντας την σιχαμένη. Για λίγα λεφτά, οδήγησε την σύζυγο του Ιάσονα σε μία τόσο σκληρή πράξη, αγνοώντας τις συνέπειες..

Στο μεταξύ, η Ευγενία και ο Μάρκος ετοιμάζονται για το γάμο τους μέσα σε εύθυμο κλίμα το οποίο συνεχίζεται στο γλέντι όπου η παρουσία των γονιών της Ευγενίας τη γεμίζει με συγκίνηση.

Όλοι περνούν μία ευτυχισμένη βραδιά, αφήνοντας πίσω τους το παρελθόν. Όσο, όμως, ο Μάρκος παντρεύεται και ξεκινά μια νέα ζωή, η Αλεξάνδρα πίσω το υποφέρει..

Την ίδια στιγμή, ο Ιάσονας επιστρέφει σπίτι να μοιραστεί με όλους τα χαρμόσυνα νέα ότι μπορεί να κάνει παιδιά αλλά η Αλεξάνδρα βρίσκεται ήδη στην αναμονή για την έκτρωση, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.. Η Χαρά κάνει μόνη της τη συναλλαγή με τον κρυφό εκβιαστή τους ενώ ο Ιάσονας προλαβαίνει την Αλεξάνδρα και εκδικείται σκληρά την Ελπίδα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *