ANT1: Ετοιμάζει reality με πασίγνωστους ηθοποιούς άνω των 50 ετών – Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι

Με νέες ιδέες «χτυπάει» ο ΑΝΤ1 τον ανταγωνισμό με το κανάλι να ετοιμάζει από τώρα την επόμενη σεζόν του στην οποία θα έχουμε εκπλήξεις. Ήδη το κανάλι φέρνει νέα σειρά από την επόμενη εβδομάδα που αναμένεται να καθηλώσει.ANT1: Ετοιμάζει reality με πασίγνωστους ηθοποιούς άνω των 50 ετών – Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι

Για την ερχόμενη σεζόν ωστόσο έχουν ακουστεί πολλά προγράμματα και φαίνεται πως πράγματι στον ΑΝΤ1 εξετάζουν πολλά νέα πρότζεκτ με στόχο να παραμείνουν ψηλά στον έντονο ανταγωνισμό.

Διαβάστε Επίσης  Αφροδίτη Λιάντου – Εβελίνα Παπούλια Μαμά και κόρη μαζί σε νέα τηλεοπτική σειρά

Ένα από αυτά τα πρότζεκτ είναι και ένα ταξιδιωτικό ριάλιτι στο οποίο θα συμμετέχουν επώνυμοι. Αυστηρός όρος για την επιλογή των επωνύμων όμως θα είναι η ηλικία. Άνω των 50 ετών αναμένεται να είναι οι συμμετέχοντες δημιουργώντας έτσι ένα πρωτοποριακό εγχείρημα. «Τι 30, τι 40, τι 50» που θα έλεγε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και στο ίδιο μότιβο κινούνται στο κανάλι.

Στο τραπέζι έχουν πέσει τα πρώτα ονόματα και μερικά από αυτά θα σας εκπλήξουν! Ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος φέρεται να ετοιμάζει βαλίτσες σε μια επιστροφή που θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον. Από την άλλη ο πάντα ετοιμοπόλεμος Παναγιώτης Ψωμιάδης βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς. Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί και ξεχωρίζουν είναι αυτά του Τάσου Χαλκιά, του Νίκου Σαργκάνη, του Γιώργου Κωνσταντίνου, του Νίκου Βαμβακούλα, του Τάσου Παρτσαλάκη και Τάκη Βαμβακίδη.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 24/1: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο!

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία ενδιαφέρον πρόταση από τον ΑΝΤ1…

ANT1: Ετοιμάζει reality με πασίγνωστους ηθοποιούς άνω των 50 ετών – Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *