Survivor MEGA SPOILER! Ο Τζέιμς Καφετζής επιστρέφει στο Survivor! – Πότε θα τον δούμε

 

Survivor MEGA SPOILER! Ο Τζέιμς Καφετζής επιστρέφει στο Survivor! – Πότε θα τον δούμε

Survivor MEGA SPOILER! Ο Τζέιμς Καφετζής επιστρέφει στο Survivor! – Πότε θα τον δούμε

 

Είναι οριστικό όπως όλα δείχνουν! Ο Τζέιμς Καφετζής θα συνεχίσει στο Survivor. Τα βρήκαν με την παραγωγή και επιστρέφει.

Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή

Αυτό είναι πραγματικό καλό νέο για το Survivor! Ένα μεγάλο Survivor MEGA SPOILER! O Τζέιμς Καφετζής θα συνεχίσει κανονικά στο Survivor. Οι όποιες αντιρρήσεις και ενστάσεις αποτελούν παρελθόν.

Θετική κίνηση από την παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ…

Ο Τζέιμς Καφετζής θα επανέλθει στο Survivor 2024. Το Sportime ενημέρωσε έγκαιρα πως το χάσμα είναι κοντά στο να γεφυρωθεί. Διότι, η παραγωγή έθεσε όλα τα δεδομένα. Επιπρόσθετα, άκουσε πολύ καλά τα όσα είχε να πει ο Ροδίτης παίκτης των Μαχητών και θα συνεχίσουν κανονικά.

Το αρχικό πρόβλημα ήταν οι υψηλοί τόνοι κι από τις δύο πλευρές την πρώτη ημέρα. Από τη στιγμή που η συνεννόηση από ένα σημείο και μετά ήταν σε ήπιους τόνους και ανθρώπινο επίπεδο, θα βρισκόταν λύση. Με άλλα λόγια, η χρυσή τομή είναι γεγονός πλέον.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler αποχώρηση 7/4: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Σας αναφέραμε και το survivor spoiler το σημαντικό. Ποιο ήταν αυτό; Ποιος ήταν ο λόγος για όλη αυτή την ιστορία. Στην ουσία, για το τίποτε πήγε να γίνει όλο αυτή η αποχώρηση.

Η παραγωγή επέβαλλε στον Τζέιμς Καφετζή ποινή για κάποια παραβίαση κανονισμού. Μην με ρωτάτε τι ακριβώς, δεν έχω εικόνα. Αυτό που ξέρει είναι πως δεν είναι και τόσο σοβαρή. Διότι, παραβίαση με παραβίαση έχει διαφορά.

Θυμάστε πέρυσι τον Γιάννη, για παράδειγμα; Μια γουλιά καφέ από πάγκο της παραγωγής του στέρησε συμμετοχή σε τρία έπαθλα. Μια μπουκιά από ένα κράκερ στέρησε άλλη φορά συμμετοχή σε έπαθλα από άλλον παίκτη. Με άλλα λόγια, δεν μιλάμε για παραβίαση επικοινωνίας ή προμήθειας φαγητού από ντόπιους και όλα τα συναφή.

Η παραγωγή επέβαλλε μια ανάλογη ποινή στον Τζέιμς, ο Ροδίτης είπε πως δεν το δέχεται. Και πως αν ισχύσει η ποινή, επιθυμεί να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Από την άλλη, η παραγωγή δεν μπορεί να κάνει πίσω εύκολα σε κάτι τέτοιο. Ειδικά από τη στιγμή που έγινε σε γνώση κάποιων άλλων παικτών, όλο αυτό το story είναι σε διαπραγμάτευση.

Διαβάστε Επίσης  Survivor : Αυτά τα χρήματα πήρε ο Θοδωρής Τουρκογιώργος – Αναλυτικά η λίστα

Με άλλα λόγια, δεν είναι οι νέες ομάδες τι πρόβλημα. Πιθανότατα ούτε κάποιος συμπαίκτης. Αν και μην αποκλείσουμε να έγινε όλη η δουλειά κατά του Τζέιμς καρφωτή…

Survivor MEGA SPOILER!

Σημασία έχει πως ο Τζέιμς Καφετζής επιστρέφει στο παιχνίδι. Στη χειρότερη μέχρι το επεισόδιο της Κυριακής θα τον δούμε ξανά.

Πάμε για μεγάλη μάχη ξανά ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους. Διότι, χωρίς τον Τζέιμς οι μπλε δεν είχαν ελπίδα για πολλά…

Επιπρόσθετα, η τηλεθέαση θα πάρει ανάσα. Διότι, αυτός και η Σταυρούλα έδωσαν πνοή στο παιχνίδι.

Επαναλαμβάνω… Στο επεισόδιο της Κυριακής το πιο πιθανό σενάριο επιστροφής του στις οθόνες μας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *