Η Γη της Ελιάς: Ένα δείπνο καταλήγει σε νύχτα αχαλίνωτου πάθους

Ένα ερωτικό δείπνο καταλήγει σε μια νύχτα αχαλίνωτου πάθους, στην γη της ελιάς. Ένα νέο ζευγάρι αποφασίζει να φάει μαζί και να περάσει ποιοτικό χρόνο, μη μπορώντας να ελέγξει τα συναισθήματά του..

Ποιο είναι αυτό και ποιο ειδύλλιο γεννιέται στη Μάνη, από το πουθενά; Οι ανατροπές κόβουν την ανάσα και προβληματίζουν τηλεθεατές και πρωταγωνιστές, στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Αρετή κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά. Ο Αντρέας δείχνει γοητευμένος από το ενδιαφέρον της και αποφασίζει να της δώσει μια ευκαιρία, χωρίς να περιμένει αυτό που ακολουθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Με εσωτερική αιμορραγία και αιμάτωμα το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Προκειμένου να του ζητήσει συγγνώμη για τον πυροβολισμό, η Αρετή τον καλεί στο σπίτι της για δείπνο, θέλοντας έτσι να επανορθώσει, στην γη της ελιάς. Λίγο το κρασί, λίγο η κουβέντα, οι δυο τους παρασύρονται και οδηγούνται στο κρεβάτι!

Η Αρετή λιώνει στην αγκαλιά του και οι δυο τους περνούν μια καυτή βραδιά, η οποία σύντομα θα μαθευτεί από όλους στη Μάνη. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις και ποιος ο πραγματικός σκοπός της Αρετής;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *