Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης στήνει καρτέρι θανάτου και στη Μαρία

Ένας νέος πόλεμος ξεκινά. Ο Αλέξης και η Μαρία θα έρθουν σύντομα αντιμέτωποι, με τις σκοτεινές αλήθειες του παρελθόντος να έρχονται στην επιφάνεια, στην γη της ελιάς. Θεία και ανιψιός θα λογαριαστούν και όλα θα τελειώσουν..

Ο Αλέξης δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή του και αποφασίζει να δράσει, για να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από αυτά. Η Μαρία, η οποία μαθαίνει ότι ο Γεράσιμος πέθανε, αντιλαμβάνεται πως για όλα φταίει ο ανιψιός της και αποφασίζει να τον εκδικηθεί!

Για να το καταφέρει αυτό, ξεκινά τις ανώνυμες απειλές, αγνοώντας το γεγονός πως ο Αλέξης είναι ικανός να φτάσει στα άκρα. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο νεαρός μαθαίνει πως για όλα ευθύνεται η θεία του και τρέχει στο Σούνιο, για να την σκοτώσει.

Ο ίδιος σχεδιάζει το καταστροφικό του πλάνο και ορμά στο σπίτι, θέλοντας να σκοτώσει τον άνθρωπο που απειλεί τη ζωή του. Η Μαρία, βλέποντας τον Αλέξη σε στάση επίθεσης, καταφέρνει να τον βγάλει από το σπίτι και να σώσει τη ζωή της, στην γη της ελιάς.

Ο κλοιός στενεύει για τον πρωταγωνιστή. Ο Αλέξης δε μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Οι απειλές συνεχίζονται και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *