Έρωτας φυγάς – Η Μαργέτα ομολογεί: «Ναι εγώ το έκανα»

Η Μαργέτα υπό την πίεση του Μάρκου αποκαλύπτει όλη την αλήθεια γύρω από την Αλεξάνδρα, στη σειρά «Έρωτας φυγάς» του Open.

Aνατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στο «Έρωτα φυγά» στα επόμενα επεισόδια. Η μοίρα επιφυλάσσει στο Μάρκο παράξενα παιχνίδια καθώς θα πέσουν στα χέρια του οι πλαστές ταυτότητες που είχαν φτιάξει με την Αλεξάνδρα, το γράμμα της που του έλεγε ότι παντρεύτηκε τον Ιάσονα για να τον γλιτώσει και ένα χρηματικό ποσό.

Έρωτας φυγάς – Η Μαργέτα φωνάζει: «Ναι εγώ το έκανα»

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Μάρκος αποφασίζει να πάει να βρει τη Μαργέτα. Την ώρα που η τελευταία επιστρέφει στο Κιάρι ο Μάρκος εμφανίζεται μπροστά της και την απαγάγει. «Θα μου τα πεις όλα. Η Αλεξάνδρα παντρεύτηκε τον Ιάσονα με το ζόρι γιατί εσύ την ανάγκασες;» απαιτεί να μάθει ο Μάρκος και η Μαργέτα τρομαγμένη όπως είναι του αποκαλύπτει την αλήθεια: «Ναι εγώ το έκανα. Ο Ιάσονας δεν ήξερε τίποτα. Άλλωστε εσύ ήσουν καταδικασμένος σε θάνατο κι εκείνη θα έμενε μόνη». Τα λόγια της Μαργέτας εξαγριώνουν ακόμη περισσότερο τον Μάρκο ο οποίος την κοιτάζει στα μάτια και της λέει: «Εσύ φρόντισες να πεθάνω αλλά δεν τα κατάφερες».

Εν συνεχεία ο Μάρκος τη σημαδεύει με το όπλο του και πυροβολεί. Την ώρα εκείνη όμως εμφανίζεται ο Στέφανος, μπαίνει μπροστά της και η σφαίρα βρίσκει αυτόν. Ο Μάρκος σαστίζει με την όλη εξέλιξη και μεταφέρει αμέσως τον Στέφανο στο νοσοκομείο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *