Ο Παράδεισος των Κυριών: Ερχέται η μεγάλη αποκάλυψη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς έρχεται μια μεγάλη αποκάλυψη

Ο Ντίνος μαθαίνει ότι από τον Πασχάλη όλη την αλήθεια σχετικά με τη μικρή Ειρήνη. Στο μεταξύ η Λιζέτα έχει επιστρέψει τη μικρή στο ίδρυμα και παράλληλα έχει εξαφανιστεί. Ο Ντίνος είναι καταρρακωμένος και μαζί με τη Μιράντα αποφασίζουν να ψάξουν πού βρίσκεται το παιδί και να κάνουν τα πάντα για να την πάρουν κοντά τους.

Τελικά μαθαίνει ότι το ίδρυμα δεν είναι άλλο από αυτό της Βικτώριας και αποφασίζει να πάει να μιλήσει μαζί της. Την ίδια στιγμή, η μητέρα του Ντίνου, η Ειρήνη, μιλάει με τη Ζηνοβία και της κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη:

«Ο Αριστείδης ήταν γιος μου. Ναι, Ζηνοβία μου, ο Αριστείδης και ο Ντίνος ήταν αδέλφια», της ομολογεί και η Ζηνοβία μένει με το στόμα ανοιχτό: «Μα πώς γίνεται αυτό; Δεν μπορεί, Ειρήνη, μάλλον θέλεις να με τρελάνεις», της απαντάει και η Ειρήνη της εξηγεί τα πάντα και κυρίως τη σχέση της με τον Αποστόλη: «Αυτό που του είχα ζητήσει πριν φύγω, είναι να μην αφήσει τον γιο μας χωρίς να του εξασφαλίσει το μέλλον του.

Έτσι του έδωσε το μαγαζί και τα πράγματα ήρθαν έτσι που τα δύο αδέλφια ήρθαν κοντά, έγιναν φίλοι και συνέταιροι», της λέει. Η Ζηνοβία δακρύζει: «Και τώρα; Τι θα κάνεις; Τον Ντίνο τον πολέμησαν ανελέητα, του πήραν ό,τι έχει και δεν έχει. Έτσι θα το αφήσεις;», τη ρωτάει.

Φυσικά, η Ειρήνη έχει το δικό της σχέδιο και το βάζει άμεσα σε εφαρμογή. Έτσι βλέποντας μια μέρα τον Αποστολή στον «Παράδεισο», αρχίζει να τον εκβιάζει: «Ξέρω τα πάντα. Θέλω να επιστρέψεις τον “Παράδεισο” στον Ντίνο. Δεν με νοιάζει τι θα κάνεις, ο Ντίνος θα πάρει πίσω το μαγαζί, αλλιώς θα τα πω όλα στη γυναίκα σου», τον απειλεί και ο Αποστόλης αιφνιδιάζεται και αρχίζει πια να σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για να πάρει ο Ντίνος πίσω το κατάστημα.

Οι μέρες περνάνε και η Ειρήνη πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη συνεχίζοντας να τον εκβιάζει για να δώσει πίσω τον «Παράδεισο» στον Ντίνο. Ωστόσο η Φρόσω κρυφακούει και λίγο αργότερα με τη σειρά της εκβιάζει κι αυτή τον Αποστόλη: «Τα άκουσα όλα. Ξέρω για το νόθο παιδί σου. Αν θέλεις να μην τα πω στην κυρία Όλγα, φυσικά δεν θα με διώξεις και θα μου δώσεις και περισσότερα χρήματα», απαιτεί.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς έρχεται μια μεγάλη αποκάλυψη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *