Παγιδευμένοι: Διεκόπη το γύρισμα μετά από διαπληκτισμό πρωταγωνιστή

Με ένα πολύ περίεργο συμβάν ήρθαν αντιμέτωποι χθες το πρωί θαμώνες ενός μαγαζιού στα Βόρεια Προάστια όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», έγιναν μάρτυρες ενός έκρυθμου σκηνικού ανάμεσα ενός εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, με μεγάλο γκελ στο γυναικείο κοινό, με κάποιον από τους παρευρισκόμενους στο μαγαζί.

Τι συνέβη στα γυρίσματα των «Παγιδευμένων»;

Συγκεκριμένα, το γύρισμα σε γνωστή καφετέρια – εστιατόριο έγινε παρουσία θαμώνων καθώς το μαγαζί λειτουργούσε κανονικά. Τότε, κάποιος σήκωσε το κινητό να καταγράψει τον γνωστό πρωταγωνιστή, γεγονός που έγινε αντιληπτό από τον ίδιο με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος και να αρχίσει τις φωνές και τα γαλλικά ενώπιον συνεργείου, θαμώνων αλλά και των ανθρώπων του μαγαζιού που έπαθαν σοκ από τη συμπεριφορά του και δεν ήξεραν τι να κάνουν και τι να πουν.

Εκείνος μέσα στο παραλήρημά του άρχισε να λέει μεταξύ άλλων γαλλικών: «Τι είμαστε π@@@νες να μας καταγράφετε με την κάμερα;» και άλλα παρόμοια, ενώ ήταν τέτοιος ο διαπληκτισμός που όχι μόνο διεκόπη το γύρισμα αλλά άδειασε και το μαγαζί από τις φωνές του. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ηθοποιός δημιουργεί θέμα για κάτι ανάλογο καθώς η πιάτσα βοά για το πόσο περίεργος είναι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *