Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Ευτυχίας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Ευτυχίας στη σειρά

 

Μπορεί η αγαπημένη μας σειρά να ανανεώθηκε για την τρίτη σεζόν, η λύτρωση, όμως, για κάποιους χαρακτήρες θα έρθει λίγο νωρίτερα..Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Ευτυχίας στη σειρά

Η Ευτυχία είναι μία από τις ηρωίδες που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στην γη της ελιάς, με το τέλος να φέρνει λύτρωση, αλλά και δάκρυα.

Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται εάν θα καταφέρει να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Ανέστη και εάν θα ζήσει ευτυχισμένη πλάι στον Γιώργη Κουράκο. Επιθυμία της είναι να φτιάξει την οικογένεια των ονείρων της και να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της.

 

Ο Κουράκος βλέπει στα μάτια της το μέλλον του.

Θέλει να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια, να παντρευτούν, να κάνουν παιδιά και να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Θα τα καταφέρουν;

Στο τέλος της β’ σεζόν θα δούμε την Ευτυχία να ομολογεί τη δολοφονία του Ανέστη, στην γη της ελιάς. Το ψέμα αυτό δε θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό. Ο Κουράκος, μόλις το ακούσει, θα καταρρεύσει, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

Όλα γύρω του θα γκρεμιστούν. Κανείς δε θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την φρικτή αυτή πραγματικότητα. Το ζευγάρι θα χωρίσει, όμως το μέλλον θα τους ξανά βρει μαζί, γιατί ο αστυνόμος θα καταλάβει πως η αγαπημένη του βρισκόταν σε άμυνα.

Επομένως, μαύρα σύννεφα θα σκεπάσουν τη ζωή της Ευτυχίας, αλλά στο τέλος όλα θα φτιάξουν.

Το χαμόγελο θα έρθει ξανά στα χείλη της, μέχρι νέες δυσκολίες να της χτυπήσουν την πόρτα…

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *