Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 108-109-110

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια 108-109-110 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ Άγρια γη.

 

Άγρια Γη 22/2 Επεισόδιο 108

Ο Χρήστος βρίσκεται στην αποθήκη και περιμένει αρκετή ώρα την Όλγα που έχει καθυστερήσει. Τελικά το σχέδιο του Άρη δεν εξελίσσεται έτσι όπως θα ήθελε αφού η Όλγα καταφέρνει να χτυπήσει τον Χρήστο ο οποίος μένει μόνος και αργοπεθαίνει ενώ εκείνη φεύγει τρομοκρατημένη.

Η Ζωή συνεχίζει να ψάχνει την υπόθεση του Βλάσση και φέρνει την Αθηνά σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις της. Ο Ορέστης δεν μπορεί να αναλάβει την υπόθεση της ομολογίας του Τσακίρη, λόγω της σχέσης του με την Όλγα που έχει γίνει γνωστή από το διαδίκτυο και αναθέτει την ανάκριση της Όλγας στον Μιχάλη.

Ο Στέφανος υποπτεύεται ακόμα τη Ζωή και ψάχνει κρυφά τον υπολογιστή της. Η Νάντια μετανιώνει που άφησε τον Μάνο. Επιστρέφει στο σπίτι τους και ταράζεται όταν τον βρίσκει εκεί αγκαλιά με την Εύα. Η Όλγα συνειδητοποιεί ότι έχει αφήσει τα ίχνη της στην αποθήκη και πανικόβλητη ετοιμάζεται να γυρίσει πίσω για να καθαρίσει τον χώρο και να κρύψει το πτώμα του Χρήστου όμως η Ελπίδα την προλαβαίνει και ανακαλύπτει τι πάει να κάνει.

 

Άγρια Γη 23/2 Επεισόδιο 109

Η Αθηνά, ο Γρηγόρης κι ο Θωμάς μαθαίνουν από τον Βαγγέλη για την απόπειρα δολοφονίας της Όλγας κατά του Χρήστου. Κι ενώ περιμένουν να συλληφθεί, εκείνη μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του Άρη.

Το χτύπημα του Χρήστου προκαλεί αγωνία στην Όλγα και την Ελπίδα, αλλά και στον Άρη και τον Μιχάλη, για διαφορετικούς λόγους. Η Ελπίδα καλύπτει τη μητέρα της και υποψιάζεται πως της έχει στήσει παγίδα ο Άρης. Ο Χρήστος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η αγωνία όλων κορυφώνεται.

Εν τω μεταξύ, η Νάντια επιστρέφει στον Μάνο και μαθαίνει για την ασθένεια της Εύας. Όταν μένει μόνη της με τον μικρό Γιάννη για να τον προσέχει, ζει μια εφιαλτική στιγμή.

Παράλληλα, ο Στέφανος ανακαλύπτει ποια είναι η Ζωή και τη διώχνει. Εκείνη ζητάει μια ευκαιρία να του εξηγήσει. Η Ρένα επισκέπτεται τον γιατρό της, θέλοντας να συνεχίσει τις θεραπείες, προκειμένου να μείνει έγκυος από τον Αντώνη.

 

Άγρια Γη 24/2 Επεισόδιο 110

Η απόπειρα του Άρη να παγιδεύσει την Όλγα σε συνεργασία με τον Χρήστο, δεν πάει όπως τα είχαν υπολογίσει και ο Χρήστος τραυματίζεται σοβαρά. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει την προανάκριση της Όλγας, αποφασισμένος να την κάνει να «σπάσει» και να ομολογήσει, όσα έκανε σε βάρος του Άρη και της οικογένειας Γαλάνη.

Όμως η Όλγα για άλλη μια φορά… αποδεικνύεται πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ανοίγει τα χαρτιά της, αλλά με τρόπο που φέρνει τον Μιχάλη σε αδιέξοδο. Η Ζωή, μετά την αποκάλυψη του πραγματικού λόγου που πήγε στην Άγρια Πλαγιά και της σχέσης της με τον Βλάσση, ετοιμάζεται να φύγει, παρότι έχει πλέον ερωτευθεί τον Στέφανο, ο οποίος δεν δείχνει διατεθειμένος να την συγχωρήσει. Ο Μάνος αναγνωρίζει επίσημα τον μικρό Γιάννη.

Ο Άρης καταλαβαίνει πως η Ελπίδα τον έδωσε στην Όλγα… και φαίνεται πως έρχεται η οριστική ρήξη στη σχέση τους, ενώ η Ζωή λίγο πριν την αναχώρησή της, αποκαλύπτει στον Στέφανο ποιος πραγματικά είναι ο Άρης.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 103-104-105-106-107

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *