Σασμός: Έρχεται το τέλος για Μαρίνα και Αντώνη;

Mπορεί ο Σασμός να πήρε το πράσινο φως για τρίτη σεζόν, ωστόσο, δεν είναι όλοι οι πρωταγωνιστές σύμφωνοι με την απόφαση αυτή. Τι συμβαίνει με την Μαρία Πρωτόπαππα και τον Δημήτρη Ήμελλο, αποχωρούν οριστικά από την σειρά στο τέλος της σεζόν;

Τέλος Μαρίνα και Αντώνης από τον Σασμό;

Όπως αναφέρει και το πρόσφατο δημοσίευμα της RealNews, σοβαρές επιφυλάξεις αλλά και την πρόθεση να μη μετάσχουν στην επέκταση της σειράς εκφράζουν η Μαρία Πρωτόπαππα και ο Δημήτρης Ήμελλος. Αμφότεροι οι ηθοποιοί, που ενσαρκώνουν εξαιρετικά ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του «Σασμού», φέρονται να δηλώνουν ότι οι ρόλοι τους έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους έχοντας περάσει από σαράντα κύματα, ενώ καλλιτεχνικά δεν έχουν να τους δώσουν άλλες προκλήσεις.

Αν δεν υπάρξει ανατροπή που θα αλλάξει τη γνώμη των δύο πρωταγωνιστών, το επικρατέστερο σενάριο είναι οι δυο τους, η Μαρία Πρωτόπαππα και ο Δημήτρης Ήμελλος, να αποχαιρετήσουν την Άνω Ποριά στο τέλος της σεζόν, ενώ ήδη φέρονται να έχουν δεχθεί προτάσεις για συμμετοχή σε άλλες σειρές, αμέσως μετά την επιτυχία που σημείωσαν με τον Σασμό!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *