Η Γη της Ελιάς: Θα γίνει η Μαργαρίτα, τιμωρός του γιου της;

Η ώρα που θα αποκαλυφθεί η δράση και τα εγκλήματα του γιου της Μαργαρίτας πλησιάζει, στην γη της ελιάς. Ο Αλέξης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Η Μαργαρίτα από τη στιγμή που θα βιώσει η ίδια τη βίαιη συμπεριφορά του γιου της αρχίζει και προβληματίζεται και φέρνει στη μνήμη της εικόνες από το παρελθόν.

Στη μνήμη της Μαργαρίτας έρχονται και τα λόγια της Μυρτάλης η οποία – σε μεταξύ τους συνάντηση που θα δούμε στη συνέχεια – αμφισβητεί την ευαισθησία του γιου της. «Κυρία Μαργαρίτα θα μου επιτρέψετε αλλά δεν έχετε ιδέα ποιος πραγματικά είναι ο γιος σας», θα της πει.

Η Μαργαρίτα αρχίζει και βάζει με το μυαλό της διάφορα. Το βίαιο πρόσωπο του γιου της, την ανησυχεί όλο και περισσότερο. Στα αυτιά της ηχούν τα λόγια του Αλέξη: «Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Ο χρόνος θα δείξει πως η Μαργαρίτα θα αντιδράσει στα νέα αυτά καμώματα του Αλέξη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι θα δούμε τη Μαργαρίτα να οδηγεί το ίδιο της το παιδί στη τιμωρία, στην γη της ελιάς. Ίδωμεν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *