Ο Παράδεισος των Κυρίων: Η Μιράντα εγκαταλείπει τον Παράδεισο

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Μιράντα εγκαταλείπει τον Παράδεισο.

Η Μιράντα με τον Ντίνο ανακοινώνουν σε όλους την απόφασή τους στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών να φύγουν μαζί στην Αμερική. Η ανακοίνωσή τους σκάει σαν βόμβα στον Παράδεισο, με την Αμαλία κυρίως να καταρρακώνεται. Λίγο αργότερα η Αμαλία πηγαίνει να βρει τον Ντίνο και να του πει πόσο τον αγαπάει. Τον εκλιπαρεί και του ζητά να την αφήσει να του εξηγήσει! Ο Ντίνος όμως δεν της δίνει κανένα περιθώριο λέγοντάς της ότι κακώς πήγε να τον βρει!

Αυτή η συνάντηση όμως θα έχει άσχημη εξέλιξη, καθώς θα τους δει η Μιράντα. Η κοπέλα, χωρίς να πει τίποτα, παίρνει την απόφαση να εξαφανιστεί από τη ζωή του Ντίνου. Με πόνο στην καρδιά γυρίζει στο σπίτι της, ετοιμάζει τα πράγματά της και φεύγει από την Αθήνα. Η Μιράντα αναζητά παρηγοριά σε αγαπημένα της πρόσωπα μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα πηγαίνει στην Πάτρα, στους γονείς της.

Ο Ντίνος από την άλλη που δεν γνωρίζει τι έχει γίνει, την ψάχνει παντού γεμάτος απόγνωση, αλλά δεν τη βρίσκει πουθενά. Ο Ντίνος συνεχίζει απεγνωσμένα να ψάχνει τη Μιράντα και πηγαίνει στον Παράδεισο, εκεί όμως θα δημιουργήσει για ακόμη μία φορά τρομερή δυσφορία στον Πάρη, σε σχέση με τη στάση που έχει η Αμαλία στην παρουσία του…

 

Η Μιράντα από την άλλη, ζει την εξιλέωσή της, 20 χρόνια μετά… και αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της αν και ο πατέρας της τής κόβει τα φτερά!

Της λέει ότι δεν μπορεί να μείνει μόνιμα εκεί αφού όλοι ξέρουν ότι ήταν στο αναμορφωτήριο και κανείς δεν θα τη θέλει στη δουλειά του!

Στο μεταξύ ο Ντίνος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τη συναντήσει και μαθαίνει από τη Ματούλα ότι η Μιράντα γύρισε στους γονείς της. Έτσι αγοράζει ένα δαχτυλίδι και πάει στην Πάτρα σύμφωνα με το mediatime.gr, όπου τη συναντάει και της κάνει για δεύτερη φορά πρόταση γάμου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *