Η Γη της Ελιάς – Φίλιππος: «Σ’ αγαπώ, μη μ’ αφήσεις ποτέ ξανά»

Η Βασιλική επιστρέφει και δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στο Φίλιππο, αλλάζοντας την στάση της στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Η Βασιλική μετανοεί και ζητά συγνώμη

Όπως ήδη έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια, ο Φίλιππος είναι Συντετριμμένος από το πως οδεύει ο γάμος του με την Βασιλική και το έχει ρίξει στο ποτό. Οδηγεί και κλαίει. Χάνει λοιπόν τον έλεγχο του αυτοκινήτου και θα πέσει πάνω σε ένα δέντρο. Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί σπεύδουν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Η Γη της Ελιάς – Η Βασιλική μετανοεί: «Αγάπη μου, εγώ φταίω, συγγνώμη»
Τα νέα δεν θα αργήσουν να φθάσουν στη Βασιλική η οποία νιώθει τύψεις. Αφήνει το μωρό της στην Ιουλία και σπεύδει στο νοσοκομείο στο πλευρό του αγαπημένου της. Εκεί θα εκτυλιχθεί μια πολύ τρυφερή και συνάμα συγκινητική στιγμή με την Βασιλική να απολογείται για τη στάση της στο Φίλιππο: «Αγάπη μου, εγώ φταίω, συγγνώμη» του λέει και τα δάκρυα κυλούν στο πρόσωπο της. Ο Φίλιππος μέσα στο πόνο του ακούει τη φωνή της αγαπημένης του και της απαντά: «Βασιλική δεν φταις εσύ. Σ’ αγαπώ μη μ’ αφήσεις ποτέ ξανά, δεν μπορώ ούτε στιγμή χωρίς εσένα».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *