Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Τι να σου κάνει ο Θεός όταν δεν ανοίγουν στόματα;»

Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Τι να σου κάνει ο Θεός όταν δεν ανοίγουν στόματα;»

Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Τι να σου κάνει ο Θεός όταν δεν ανοίγουν στόματα;»

 

Ο Λυκούργος έχει πάρει την υπόθεση του Χρήστου πάνω του και αναζητεί πληροφορίες για τα κυκλώματα προστασίας στη «Γη της Ελιάς».

Ο Λυκούργος μαθαίνει από την Άννα ότι ο Πότης έχει πάρε – δώσε με τα κυκλώματα προστασίας και αποφασίζει να τον «ψαρέψει». Σε μια πρώτη συζήτηση που έχει ο Λυκούργος με τον Πότη ο τελευταίος κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Ο Λυκούργος όμως επιμένει και πετάει στον αέρα μια πονηρή ατάκα: «Τι να σου κάνει κι ο θεός όταν υπάρχουν τέτοια κυκλώματα και δεν ανοίγουν τα στόματα;

Γιατί αν όλοι μιλούσαν και έλεγαν ότι εκβιάζονται να πληρώσουν για προστασία η αστυνομία θα μπορούσε να τους είχε τσακίσει».

Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Τι να σου κάνει ο Θεός όταν δεν ανοίγουν τα στόματα;»

Ο Πότης που τρέμει από το φόβο του εξακολουθεί να κάνει το κορόιδο. Ο Λυκούργος καταλαβαίνει ότι ο Πότης φοβάται και κάνει ένα βήμα πίσω. Όμως δεν πρόκειται να παραιτηθεί τόσο εύκολα από την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Έτσι σε νέα συνάντηση που θα έχει με τον Πότη θα τον πιέσει ακόμη περισσότερο καταφέρνοντας τελικά να του «ανοίξει το στόμα» και να εκμαιεύσει όσα ξέρει για το κύκλωμα των εκβιαστών.

«Κύριε Λυκούργε μου, να σου πω ότι συνεχίζω και τους πληρώνω. Μου έχουν ρουφήξει το αίμα, αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά», είναι τα λόγια του Πότη και ο Λυκούργος νιώθει μια μικρή ανακούφιση καθώς αρχίζει να βγαίνει από το σκοτάδι και να μαθαίνει πράγματα για το κύκλωμα που έχει οδηγήσει τον αγαπημένο του ανιψιό τον Χρήστο στη φυλακή.

 

youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *