Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης αιμορραγεί στα χέρια της Μαρίνας

Ματωμένος θα είναι ο γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας, στη σειρά Σασμός. Οι δυο τους θα αποφασίσουν να ανέβουν, επιτέλους, τα σκαλιά της εκκλησίας, για να σφραγίσουν τον μεγάλο τους έρωτα.

Στο πλευρό τους θα είναι όλοι οι Βρουλάκηδες, οι οποίοι θα ετοιμαστούν για την εκκλησία, γεμάτοι χαρά. Η ζωή της Αργυρώς έχει μπει σε μια τάξη, ο Παύλος σταμάτησε να κυνηγά τον Αστέρη και όλα κυλούν ειρηνικά.. προς το παρόν!

Ο Ευθύμης θέλει να εκδικηθεί τον Αντώνη, με κάθε κόστος. Έτσι, δίνει στα τσιράκια του εντολή δολοφονίας, την πιο ιερή κι ευτυχισμένη ημέρα του ζεύγους. Δυστυχώς, το όνειρο της Μαρίνας βγαίνει αληθινό..

Ο Αντώνης την περιμένει στην εκκλησία χαμογελαστός. Η Μαρίνα ανεβαίνει τα σκαλιά συγκινημένη. Ξάφνου, ένας άντρας στα μαύρα εμφανίζεται και πυροβολεί. Ο Αντώνης μπαίνει μπροστά για να προστατεύσει τη γυναίκα του και δέχεται τη σφαίρα.

Η Μαρίνα σοκάρεται. Στα χέρια της κρατά τον άντρα της ζωής της, γεμάτο αίματα. Ο Αντώνης έχει χάσει τις αισθήσεις του, η Μαρίνα είναι έτοιμη να τρελαθεί και ο γάμος μετατρέπεται σε κόλαση, στη σειρά Σασμός.

Θα καταφέρει να επιβιώσει ο αστυνόμος από το χτύπημα ή όλα θα τελειώσουν; Η Μαρίνα δε μπορεί να συνέλθει από το σοκ..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *