Παράδεισος Κυριών Spoiler: Τον κλαίνε για νεκρό, αλλά αυτός…

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Τον κλαίνε για νεκρό, αλλά αυτός…

 

Σε πανικό βρίσκεται η οικογένεια Μπουραντά. Όλοι θεωρούν πως ο Άγης είναι νεκρός και θρηνούν, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Ο νεαρός το έχει σκάσει από το σπίτι, με το αυτοκίνητο να εντοπίζεται στις ερημιές…Παράδεισος Κυριών Spoiler: Τον κλαίνε για νεκρό, αλλά αυτός…

Οι αρχές ενημερώνουν την οικογένεια πως ο Άγης δε βρέθηκε μέσα στο αμάξι, γεγονός που αυξάνει την αγωνία τους. Η Αμαλία, από τον φόβο πως ο αδελφός της έχει πάθει κακό, χάνει το μωρό της.

Η Βικτώρια και ο Χριστόφορος έρχονται κοντά και κλαίνε για τον μοναχογιό τους. Όλη η οικογένεια νομίζει πως ο Άγης είναι νεκρός, όμως εκείνος είναι σώος κι αβλαβής, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών.

Άγης Αμαλία παράδεισος
Η Δάφνη τον φιλοξενεί στο σπίτι της και κάνει τα στραβά μάτια. Όσο κι αν εκείνος την πιέζει να μην αποκαλύψει τίποτα, τόσο η ίδια πιέζεται από αυτή την κατάσταση. Έτσι, μια μέρα, τηλεφωνεί στο σπίτι των Μπουραντάδων.

Για καλή της τύχη, το τηλέφωνο σηκώνει η Βικτώρια, η οποία ανακουφίζεται, μόλις μαθαίνει την αλήθεια για τον γιο της. Βέβαια, δεν ενημερώνει κανέναν, κρατά αυτή την είδηση κρυφή, για να την χρησιμοποιήσει προς όφελός της.Παράδεισος Κυριών Spoiler: Τον κλαίνε για νεκρό, αλλά αυτός…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *