Ο Παράδεισος των Κυριών: η Λιζέτα στέλνει τη Βικτωρία στη φυλακή

Ο Παράδεισος των Κυριών: η Λιζέτα στέλνει τη Βικτωρία στη φυλακή

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα θέλει να βρει το παιδί που της άρπαξαν πριν χρόνια μέσα από την αγκαλιά της και ο Ντίνος υπόσχεται να την βοηθήσει Ο Παράδεισος των Κυριών: η Λιζέτα στέλνει τη Βικτωρία στη φυλακή

 

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος θέλει οικογένεια με τη Μιράντα

Το ζευγάρι ξεκινάει τις έρευνες και μάλιστα φτάνουν στην κλινική που γέννησε, μόνο που ο Ντίνος την ίδια στιγμή πρέπει να αντιμετωπίσει και τα προσωπικά του προβλήματα. Η Λιζέτα έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του και η μητέρα του που καταλαβαίνει ότι κάτι τον προβληματίζει, πιέζει την Ζηνοβία να της πει τι συμβαίνει.

Εκείνη δεν της αποκαλύπτει τίποτα για τα χρέη που τον οδήγησαν να χάσει τον «Παράδεισο», αλλά της λέει για την επιστροφή της γυναίκας του μαζί με ένα παιδί! Στο μεταξύ, η Λιζέτα στην προσπάθεια της να πείσει τον Ντίνο να φύγουν μαζί στην Αμερική, του λέει ότι ο πατέρας της θέλει να του μεταβιβάσει όλη του την περιουσία του, μαζί με ένα τεράστιο κατάστημα που έχει στην κατοχή του. Η πρόταση της είναι σίγουρα δελεαστική, ωστόσο η καρδιά του ανήκει πλέον στην Μιράντα, την οποία παλεύει να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Την ίδια στιγμή, η Μιράντα φαίνεται να μην αντέχει τις τύψεις για τον θάνατο του Τάκη, φοβάται πως σύντομα θα βρεθεί στη φυλακή και ο Ντίνος με τον Γιαμαλή προσπαθούν να την καθησυχάσουν. Κάποια στιγμή, τυχαία, η Λιζέτα ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να στείλει την Βικτωρία πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για πάντα.

Οι παράνομες υιοθεσίες που γίνονται στο βρεφοκομείο, αλλά και οι θάνατοι κάποιων παιδιών είναι κάτι που θα αποδειχτεί πολύ χρήσιμο στην πορεία.

Κι ενώ η ίδια εξακολουθεί να στήνει μεθοδικά πλεκτάνες, η Ειρηνούλα έρχεται ολοένα και πιο κοντά στην Μιράντα και τον Ντίνο, ο οποίος μάλιστα αποφασίζει πως θέλει οι τρεις τους να γίνουν οικογένεια και να ζήσουν μαζί! Έτσι λοιπόν, ξεκαθαρίζει στην Λιζέτα πως θέλει να πάρουν διαζύγιο εδώ και τώρα!Ο Παράδεισος των Κυριών: η Λιζέτα στέλνει τη Βικτωρία στη φυλακή

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *