Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πέφτει σε μια καλοστημένη παγίδα

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πέφτει σε μια καλοστημένη παγίδαΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ισίδωρος πέφτει σε μια καλοστημένη παγίδα.

Μπορεί ο Ισίδωρος να έχει ένα σωρό ανοιχτά θέματα να διευθετήσει όμως ο… έρωτας του χτυπά την πόρτα, στην Γη της Ελιάς. Η Μυρτάλη, ο Μάνος, τα οικογενειακά προβλήματα και η επιχείρηση θα έπρεπε να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τον Ισίδωρο ο οποίος όμως βρίσκει χρόνο και για τα… αισθηματικά.

Ο Ισίδωρος, ως Δήμαρχος, είναι έτοιμος, πλέον, να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα και για αυτό τον λόγο πηγαίνει στο Δημαρχείο. Εκεί, λοιπόν, διορίζεται μια καινούργια γραμματέας, η Αμαλία.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, την οποία θα υποδυθεί η Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, φαίνεται, σε πρώτη φάση, να συνεργάζεται αρμονικά με τον Ισίδωρο ο οποίος δεν θέλει και πολύ για να αρχίσει να την ερωτεύεται σύμφωνα με το youfly.com.

Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά όσο περνάει ο καιρός, με μεγάλα ερωτήματα όμως να δημιουργούνται. Πρόκειται για έναν αγνό έρωτα, έστω και σε αυτή την ηλικία, ή μήπως η Αμαλία έχει άλλους σκοπούς, στην Γη της Ελιάς;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *