Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία πλησιάζει ξανά τον Ντίνο

Ο Ντίνος, στον Παράδεισο Κυριών, θα περάσει δύσκολες μέρες καθώς θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του αλλά θα ξανά έρθει κοντά με την Αμαλία.

Η ζωή του Ντίνου στον Παράδεισο Κυριών θα περάσει από 40 κύματα. Δεν είναι μόνο η έλευση της Λιζέτας και της κόρης του αλλά και η οικονομική καταστροφή με την οποία θα έρθει αντιμέτωπος.

Ο Αποστόλης λόγω των επιλογών της Όλγας έρχεται σε σύγκρουση μαζί της, την ίδια ώρα που η Αμαλία προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να πάρει μια απόφαση η οποία στη συνέχεια θα ανατρέψει για τα καλά τις ισορροπίες στην οικογένεια Βασιλείου. Η Σύρμω σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στο χωριό και η Ζαχαρούλα θα ανακαλύψει κάτι που θα καλλιεργήσει μια μεγάλη παρεξήγηση.

Η Λιζέτα προσπαθεί να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο με τη βοήθεια του Πασχάλη αλλά τελικά δε θα είναι τόσο εύκολο όσο εκείνη πίστευε. Ο Άγης έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει πίσω του κανένα σημείο ζωής και η Βικτώρια ανησυχεί έντονα, κάτι το οποίο δεν ενστερνίζεται ο Χριστόφορος που δείχνει να τον απασχολούν άλλα πράγματα.

Η Αμαλία θα καταφέρει να κερδίσει και πάλι τον Ντίνο στον Παράδεισο Κυριών; Θα το μάθουμε σήμερα στις 20:00 στον ALPHA.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *