Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα πάρτι γενεθλίων γίνεται μπουρλότο

Σε τραγωδία μετατρέπεται ένα χαρούμενο πάρτι γενεθλίων, στην γη της ελιάς. Μία οικογένεια θρηνεί και ντύνεται στα μαύρα, για ακόμη μια φορά. Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, έρχεται, για να κόψει την ανάσα.

Όλα ξεκινούν, όταν ο Δημοσθένης βάζει σε εφαρμογή το εκδικητικό του σχέδιο. Στόχος του είναι να καταστρέψει τον Κεφάλα, να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Ο θάνατος του Κίμωνα, δε θα περάσει τόσο απλά..

Ο Κωνσταντίνος, άθελά του, τον βοηθά. Ο Δημοσθένης, ανακοινώνει πως θα φύγει στην Αθήνα για κάποιες δουλειές, αφήνοντας για λίγο στην άκρη το Δημαρχείο και την οικογένειά του.

Ο Κεφάλας ετοιμάζει ένα πάρτι γενεθλίων για την αγαπημένη του κορούλα, στην γη της ελιάς. Όλοι ντύνονται καλά και συγκεντρώνονται σε έναν πανέμορφο χώρο, με σκοπό να γιορτάσουν την όμορφη αυτή μέρα. Κανείς δεν έχει προβλέψει αυτό που ακολουθεί.

Ο Δημοσθένης, έχοντας ενημερωθεί για αυτό το πάρτι, μπουκάρει στην έπαυλη, οπλίζει και γαζώνει όποιον βλέπει μπροστά του. Η οικογένεια του Κεφάλα βάφεται στα μαύρα και ο εγκληματίας καλείται να δώσει εξηγήσεις στην αστυνομία, την επόμενη μέρα.

Ο ατελείωτος αυτός πόλεμος έχει ξεκινήσει και κανείς δε θα καταφέρει να βγει αλώβητος από αυτή την αιματηρή και γεμάτη εκδίκηση, ιστορία.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *